pondělí 24. října 2016

Šungitová pyramida cena

Nabízíme Šungitová pyramida , Šungitová drť, Šungitové balzámy Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. UPOZORNĚNÍ: Z důvodu šíření COVID-došlo k nárůstu objednávek, proto v expedici může docházet až k týdennímu zpoždění! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Odstranění vlivu geopatogenních a technogenních zón za pomoci pyramidy Pokud chcete se zbavit dlouhodobé podrážděnosti, únavy a neklidu, stačí jednoduše rozmístit ve Vašem pokoji šungitovou pyramidu a Váš pokoj pro vás přestane být rizikovou zónou. Nejlepší ceny na českém trhu. Vítáme Vás v internetovém obchodě zaměřeném především na prodej karelského šungitu a výrobků z něj, jako pyramidy, koule, krychle, přívěsky, bižuterii že šungitu - náhrdelníky a náramky, elitní šungit, Petrovský šungit, drť na přípravu vody různé frakce, šungitový prach a šungitová surovina.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Cena produktu bez dopravy. Výrobca: Karélia Rusko Šungitová pyramída - je príkladom synergického posilnenia vlastností šungitu a pyramídy.


Ponorená do vody šungitová pyramída túto vodu aktivuje a tak robí z nej liek. Jeden z efektívnych prostriedkov proti geopatogénnemu žiareniu. Lze tedy říci, že pro běžnou místnost o delší straně - m stačí šungitová pyramida - cm. Jednou za měsíc můžete provádět energetické čištění pyramidy.


Ale ak máte Šungitová pyramídu, tak možno tento štrk aktivovať. Odporúčame vykonávať 1x za 4-mesiacov. Paramidy mají kosmetické vady, které na funkci nemají vliv. Léčivá Šungitová voda Mezi nejrozšířenější způsoby, jakými můžeme obohatit své zdraví o jedinečné účinky šungitu jednoznačně patří šungitová voda.


Dezinfikuje a obohacuje o stopové minerální prvky, potřebné pro náš. Pyramidy mají kosmetické vady, které na funkci nemají vliv. Pyramídy s rozmerom nad 220cm sú len na osobný odber, alebo dovoz.


Ochraňuje pred elektromagnetickým žiarením. Je schopný energiu okolo seba kumulovať, násobiť a následne fungovať ako kondenzátor. Pokud se chcete zbavit dlouhodobé podrážděnosti, únavy a neklidu, stačí jednoduše šungitovou pyramidu postavit ve vašem pokoji. Okruh působení pyramidy je cca m. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Za svou jedinečnost vděčí především přítomnosti zvláštní formě uhlíkových molekul, tzv. Kulovitý uhlíkový oxid (fulleren) při interakci s vodou ji aktivuje a propůjčuje jí léčivé vlastnosti.


Aj šungitová pyramída aktivuje vodu a premieňa ju na jedinečný liek. Tlmí bolesť a má protizápalové účinky. Glazkov, bioenergetický terapeut, testoval kvalitu takto upravené vody a napsal: „… testy ukázaly, že za 48–hodin zlepšila šungitová pyramida kvalitu vody (…) během této doby došlo k maximální aktivaci složení vody a mineralizaci. Pyramída zo šungitu je príkladom synergie tvaru (pyramída) a minerálu s unikátnymi liečivými účinkami (šungit).


Leštěná šungitová pyramida o vel. GPZ a záření televize, počítače, mikrovlnné trouby apod. Existují způsoby harmonizaci těla, psychiky a dokonce i léčení za pomoci šungitové pyramidy. Pohlcuje elektrosmog, neutralizuje geopatogénne zóny, energeticky očisťuje kamene a rôzne šperky.


Pyramida musí být vždy orientovaná podle světových stran. Vedecké výskumy preukázali rad úžasných vlastností šungitu. Jedná sa nielen o liečivé kamene, ale aj rušičky geopatogénnych zón a. Jediné miesto na Zemi, kde sa nachádzajú ložiská šungitu sú v Karélií na ruskom severe na brehu Onežského jazera.


UNGIT TIME voda je vysoko kvalitná pitná voda s optimálnym obsahom soli, stopových prvkov, tvrdosťou, neobsahuje toxické látky, disponuje prírodnou štruktúrou a vysokým energetickým potenciálom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky