středa 12. října 2016

Eta gratus lis na ovoce

Podívejte se, jak složit a správně používat lis na bobuloviny, ovoce a zeleninu ETA, který je kompatibilní se všemi kuchyňskými roboty (ETA Gratus , Gustus, Gratussino, Mezo). Přikládáme i pár praktických rad pro co nejlepší využití lisu na ovoce , bobuloviny a zeleninu. Lis je vhodný pro zpracování téměř všech druhů bobulovitého a citrusového ovoce a vybraných druhů zeleniny.


ETA nástavec na výrobu zmrzliny - Ideální pomocník pro zdravé mlsání. Kuchyňské roboty ETA Gratus jsou známe svým ohromujícím výkonem a rozsáhlým příslušenstvím. I díky tomu jsou již několik let za sebou oceněny jako - nejprodávanější roboty v České republice. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Objem nádoby na šťávu je litru.


Lisuje ovoce i zeleninu na principu nízkootáčkového spirálového lisování a uchovává tak ve šťávě veškeré důležité látky a vlákninu. Z firmy ETA nám do redakce přišel na test Eta Gratus Max. Krásný velký bílý robot, který na první pohled zaujme každého návštěvníka kuchyně. Pojďme se podívat na to, jaký je, co lze z něj dostat, s čím pomůže v kuchyni. Mimo jiné také mlýnek na mák, nástavce na výrobu domácích těstovin, lis na ovoce nebo nástavec na krájení kostiček.


Tento praktický nástavec na kuchyňský robot se Vám určitě sejde. Kvalitním provedením zaručuje ohromné výsledky i dlouhou životnost. Lisované suroviny zpracovává velmi opatrně, tedy tak, aby byly všechny živiny zachovány. Nacházíte se zde: Elektro › Příslušenství › Příslušenství pro malé domácí spotřebiče › Příslušenství pro kuchyňské roboty › Příslušenství k robotům ETA Gratus › Přísl.


Přídavný lis na ovoce , bobuloviny a zeleninu ke kuchyňským robotům ETA. Nástavec jednoduše a rychle sestavíte a při úklidu oceníte možnost mytí v myčce na nádobí. Robot nabízí rychlostí, funkci PULSE a inovativní šlehací nástavec s prodlouženou pracovní částí pro efektivnější promíchání surovin.


Lis na ovoce , bobuloviny a zeleninu. Snadnou manipulaci podpoří. Kuchyňský pomocník pro všechno, to je multifunkční robot od společnosti ETA. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým a pořiďte si tohoto celokovového krasavce, který se bude na poličce krásně vyjímat.


Nabídne vám lis na ovoce , citrusovač, mixér, struhadlo a další. Ideální společník na každodenní cestě za zdravým životním stylem. Všechny nástavce vyměníte jednoduše a pohodlně. Kuchyňský robot Gratus Vital II nabízí možnost variabilního nastavení ideální výšky nástavců při zpracovávání menšího množství ingrediencí. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku let na motor.


Prodlouženou záruku si registrujte ZDE. Lisuje ovocie i zeleninu na princípe nízkootáčkového špirálového lisovania a uchováva tak v šťave všetky dôležité látky a vlákninu. Popis: Rozšiřte si vybavení vašeho kuchyňského robota ETA o přídavný lis na ovoce , bobuloviny a zeleninu – vytvoříte si tak z něj také kvalitní odšťavňovač ovoce a zeleniny, ideální pro většinu druhů bobulovitého a citrusového ovoce a zeleniny.


Ke Gratus robotu lze dokoupit mlýnek na mák, nástavce na krájení a výrobu domácích těstovin, nástavec na krájení kostiček, citrusovač i lis na ovoce. S tímto doplňkovým sortimentem zvládnete připravit nejrůznější pokrmy všech světových kuchyní. Zvládne hnětení, krájení, krouhání, mletí masa, plnění uzenin, mísení, mixování, strouhání, šlehání a také tvorbu cukroví.


Eta gratus lis na ovoce

V balení naleznete navíc brousek na nože jako dárek. Ke kuchyňskému robotu ETA Gratus lze dokoupit mlýnek na maso, mlýnek na mák, nástavce na výrobu domácích těstovin, nástavec na krájení kostiček nebo dokonce lis na ovoce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Měla bych dotaz,zda by se dalo od Vás při objednat. Mám eta Gratus maxipastu, lis na citrusy a nástavec odstavnovace.


Kuchyňský robot se speciálním příslušenstvím pro příznivce zdravého životního stylu, lis na ovoce , citrusovač, mlýnek na maso i disková struhadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky