středa 19. října 2016

Sklenice na whisky ikea

Díky tomu si tento nápoj mnohem lépe vychutnáte. Tyto sklenice lze skládat do sebe. Výrobek před prvním použitím umyjte. Prozkoumejte náš sortiment sklenic na koktejly a další speciální drinky.


Speciální skleněné nádobí prodáváme po jednom nebo dvou kusech.

Pokud ovšem pořádáte velkou party nebo grilovačku, máme pro vás některé sady po čtyřech nebo po šesti. Máte v horkém letním dnu rádi ledové frapuccino, nebo jen trochu džusu po ránu? Prohlédněte si náš sortiment sklenic z IKEA. Máme opravdu široký výběr v různých tvarech, barvách a stylech – zvolte tak, aby se vám sklenice hodily ke stolnímu nádobí. Nakupovat můžete online nebo v obchodním domě.


Prostřete stůl a doplňte ho našimi sklenicemi na víno a na sekt. U nás si vyberete, ať už dáváte přednost plnému červenému, nebo svěžímu bílému vínu.

Nabízíme velké množtví výrobků za příjemné ceny. Hledáte elegantní způsob, jak servírovat víno, vodu nebo studené nápoje? Vybírejte z velkého množství výrobků za příjemné ceny. Nakupujte online nebo v obchodním domě a inspirujte se u nás, jak originálně prezentovat nápoje. Naše nabídka vás překvapí množstvím kvalitních sklenic na whisky z křišťálového skla vyrobených ve špičkových českých a světových sklárnách.


Běžné i originální tvary, na degustaci nebo běžné užití, sklenice klasické nebo na stopce uspokojí běžné konzumenty, ale i fajnšmekry. Sklenice pro degustaci nápojů. Základní surovina vyrobená v Novém Boru.


Broušené skleničky na koňak. Nakupte u nás kvalitní sklenice na whisky značek Arcoroc, Libbey a dalších. Rádi vám poradíme s výběrem. Vybírat také můžete z kulatých, hranatých i dalších velmi zajímaých tvarů. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Nachtmann, Banquet, BOHEMIA CRYSTAL a dalších. Křišťálového sklo na rum, koňak nebo whisky. Ručně broušený dekor s krystaly COLOR Swarovski.

Aktuálně máme v nabídce položek. Většinu z nich přitom máme skladem. Až k vám domů je tak doručíme do druhého dne.


V drtivé většině restaurací a barů se používají široké sklenice s tlustým dnem o objemu 2ml. Tumbler neboli klasická whiskovka je také podávána ve variantě s ledem. K podávání a degustaci whisky. Tvar s lehce prohnutým okrajem udrží všechna aromata uvnitř sklenky.


Vše od předních českých a slovenských skláren značek Crystalex , Rona a Crystal Bohemia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky