pondělí 24. října 2016

Ardo lednice náhradní díly

Mnoho ND vedeme skladem. Náhradní díly sporáků Mora, Gorenje a mnoha dalších značek. Zde nabízíme náhradní díly na chladničky a mrazničky - nejprodávanější náhradní díly jsou termostaty do chladniček , madla na chladničky , police chladničky , dveře mrazáku ,. Prodej bílé techniky a náhradních dílů.


Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Kontaktujte nás Beko- dily. Lednice - Katalog Lednice. Dodáváme náhradní díly na ledničky jako jsou madla, držadla, police, držáky nebo termostaty. Pro objednání náhradního dílu vždy potřebujeme znát výrobní a sériové číslo výrobku, které najdete na štítku na spotřebiči (prod. number, art. number, ser. number).


Vám nedokážeme náhradní díl objednat. Prodáváme prakticky všechny díly na běžně prodávané modely těchto spotřebičů v ČR. KOMPLETNÍ ŠUPLÍK DO MRAZÁKU LEDNICE ZANUSSI Věnujte prosím pozornost veškerým kótám na obrázcích ! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Originální náhradní díly na chladničky ARDO. MADLO DVÍŘEK LEDNICE ARDO HNĚDÉ, rozteč 153mm, univerzální.


Rozhodnutí chápeme a respektujeme. ESHOP FUNGUJE BEZE ZMĚN - Zboží odesíláme každý den, doručení PPL je většinou do následujícího dne. Výdejní místo pro OSOBNÍ ODBĚR eshopu v místě Horní Beřkovice ( mezi Mělníkem a Roudnicí nad Labem) funguje také beze změn. Ještě spousta není ani nafoceno.


Pro bližší info na e-mail nebo tel po hodině. Cena produktu bez dopravy Na dotaz. Porovnání cen nahradni dily pro ardo , srovnání cen nahradni dily pro ardo na portálu HLEDEJCENY.


Rozteč otvorů pro šroubky cm. Madlo Dveří Na Chladničku Ardo 2. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalupy Práce volná mís. GROHE Blue Professional chladič dodá litrů chlazené vody za hodinu barevný displej s tlačítkovým ovládáním chladící jednotka 270W, 2V, Hz stupeň krytí IP 2 certifikace CE vyžaduje otvory ve spodní části kuchyňské skříňky s rozhraním Bluetooth 4. WIFI pro bezdrátovou datovou komunikaci pro Apple a. Cena za opravu se skádá z ceny za náhradní díly , ceny za práci a ceny za dopravu - jízdného. Za jednu zakázku platíte dopravu pouze jednou.


To znamená, že v případě, že potřebný náhradní díl nemáme k dispozici, opakovaný výjezd už je bezplatný. Prodáváme náhradní díly FAGOR, náhradní díly EDESA, náhradní díly ASPES, náhradní díly MASTERCOOK a nádradní díly DE DIETRICH i smluvním servisním partnerům. V případě Vašeho zájmu o zakoupení náhradního dílu pro domácí spotřebiče FAGOR, EDESA, ASPES, MASTERCOOK a DE DIETRICH Vám rádi pomůžeme s vyhledáním potřebného dílu na Váš výrobek. Tyto webové stránky používají soubory cookies.


Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím. Více informací naleznete zde. Franke pro sortery řady 3zadní nebo boční. Opravy provádíme v bytech u zákazníka.


Nabízíme individuální přístup a řešení pro každého zákazníka dle jeho nároků i finančních možností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky