čtvrtek 13. října 2016

Rýč fiskars rovný

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding.


Rýč fiskars rovný

Rovná ostrá hrana pro zarovnání trávníků a sekání kořenů, přesun a mísení zeminy, snadno proniká do půdy. Nářadí má ocelovou násadu, madlo z odolného plastu a pracovní část z kalené bórové oceli pro optimální výkon při práci s pů. Prohnutí násady ° zařučuje ergonomický tvar a elimunuje tak únavu při práci.


Rýč je velmi lehký a je tak vhodný i pro uživatele s menší silou. Při rytí záhonů, přenášení drnů či jiných činnostech vás potěší ergonomicky tvarovaná násada, která se pohodlně drží a plastové držadlo pomáhá chránit ruku před chladem. Jejich ergonomický tvar, pracovní část připojená pod zvláštním úhlem i pečlivě tvarovaná teleskopická násada výrazně snižují námahu. Naostřená čepel k přeseknutí kořenů snadno proniká do půdy. Vysoce odolná násada s kruhovým průřezem.


Rýč fiskars rovný

Držadlo ve tvaru písmene D umožňuje pevný úchop v rukavicích i bez nich. Pracovní část svařena s násadou pro vysokou trvanlivost a. Tento nástroj s mimořádně silnou a ostrou čepelí je vhodný pro pěstování a zarovnávání záhonů v běžné půdě. Při rovnání povrchů, práci se zeminou a zarovnávání trávních ploch či jiných činnostech s touto řadou rýčů máte zaručenou nejlepší pracovní pozici. Násada je vyrobená z ocelové trubky. Je ideální pro rytí, zarovnávání a sázení rostlin na zahradě.


Má naostřenou pracovní část s neklouzavou nášlapnou plochou, která je ideální k hloubení jam pro výsadbu, zarovnávání okrajů záhonů a přemísťování malého objemu zeminy. Rovný rýč je vhodný pro uživatele o výšce 1- 1cm. Tvar držadla umožňuje přirozené a pohodlné držení. Velké držadlo ve tvaru D je.


Rýč fiskars rovný

Ergonomicky tvarovanou rukojeť - nebolí záda. LUX Dámský rýč s nášlapnou hranou jasanová T-násada cm. Sestava zahradního nábytku Wiesbaden, 3dí.


Fiskars má ostrou špičatou pracovní část. Držadlo je vyrobeno z příjemného a dobře uchopitelného plastu FiberComp. Zahradní rovný rýč je vhodný při sázení, hloubení děr, zarovnávání trávníků a nakládání. Má ergonomicky tvarovanou násadu a držadlo pro snížení namáhání za rukou a zápěstí. Vážení zákazníci, s ohledem na zvýšené riziko přenosu nového koronaviru COVID-až do odvolání omezujeme provoz v naší kamenné prodejně na okýnkový prodej v době od 8. Tato ergonomicky navržená řada rýčů a vidlí zaručuje nejlepší praco.


Rýč fiskars rovný

Platí do vyprodání zásob. Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených. Vidle jsou vhodné pro snadné zpracování tvrdé a kamenité půdy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky