pondělí 10. října 2016

Rotační vakuová odparka cena

Tvoří ucelenou řadu laboratorních přístrojů umožňujících destilaci za normálního tlaku a za vakua. Rotační vakuová odparka RVO 4je přístrojem nahrazujícím původní typ RVO 200A. Spolu s přístrojem je dodávána sada skla, kterou lze upravit dle přání zákazníka.


Představujeme nové série vakuových rotačních odparek Heidolph, které byly vyvinuty s ohledem na požadavky zákazníků. Vynikají (stejně jako původní série) moderním designem, snadným a pohodlným ovládáním s ohledem na vysokou bezpečnost obsluhy a ekonomičností provozu. Ergonomická kompaktní konstrukce, snadná a pohodlná manipulace s to.

Dodává se buď se sadou skla s vertikálním chladičem nebo jako. Zadajte Váš e-mail a budete dostávať aktuálne informácie o nových či zvýhodnených produktoch, výpredajových alebo chystaných prezentáciách. Odparka Hei-VAP Ultimate ML. F-3je navržena pro bezespárou integraci do systému rotační vakuová odparka R-300. Teplotu lze pohodlně nastavit pomocí interfejsu (I-3nebo I-3Pro).


Základní řada rotačních vakuových odparek Büchi. Jde o zcela manuální odparku bez automatických funkcí. Více infomací v zde: Katalog a Technický list.

Taktéž nás v případě zájmu neváhejte kontaktova. Pokud hledáte chemický, biologický, farmaceutický a potravinářský rotační odpařovač od výrobců, dodavatelů a továrních rotačních odpařovačů v Číně nebo kontrolu přizpůsobení a návrhu rotačního odpařovače s profesionálním dodavatelem v Číně, neváhejte a kontaktujte společnost Toption Instrument. Najděte rotační odparku na prodej v TEFIC BIOTECH - jsme profesionální výrobce a dodavatel rotačních odparek v Číně. Můžeme vám nabídnout nejlepší kvalitu, nejlepší služby a rozumnou cenu.


Pokud jste hledal chemické, biologie, farmaceutické a potravinářské vakuové odpařovací systém Rotační odparka z Číny vakuové odpařovací systém rotační odparce výrobců, dodavatelů a továrně, nebo kontrola vakuové odpařovací systém rotační odparce přizpůsobení a desing s profesionálním dodavatelem v Číně, prosím, neváhejte kontaktovat Toption nástroj. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Součástí odparky je vertikální skleněná aparatura s baňkami v základním provedení o objemu ltr.


Aparatura je instalována v nosné ocelové konstrukci se stavěcími paticemi pro zajištění horizontální polohy. Hlavní částí odpařovací sekce je varná baňka. Popis rotačního odparovače řady RE Rotary Evaporator je použití vakuového tlaku, konstantních teplotních podmínek ohřevu, rotace konstantní rychlosti otáčení lahve, tvorba tenkého filmu na velkém povrchu, instalace s vysokým odpařovacím zařízením.


Využite najväčší dopytový portál v SR. Denne prepojíme stovky dodávateľov so zákazníkmi, ktorým tak pomôžeme vyriešiť ich starosti. Uľahčujeme život firmám a dopytujúcim. Následující fotografie.


Do spodního hrdla baňky je. Vákuová odparka cena , Lab rotovap na predaj s podlaha cena : RE-52AA rotavapor 1L $870. L RE Rotační odparka Popis RE série 3L Rotační odparka Rotační odparka je využívání podtlakem, konstantní teplotní podmínky, topení pomocí rotační láhev konstantní rychlost otáčení, vznik velké plochy tenký film, instalace zařízení vysoké odpařování.


Blíží se konec Vašeho sezení.

Pokud neprovedete v následující minutě žádnou akci, budete automaticky odhlášen. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Usnadněte si celý obchodní proces využitím služeb renomované společnosti Exapro.


Pána lesa na části rozhraní tak, aby nedošlo k vysávání při úniku části rozhraní. Vakuové silikonový olej je vyžadován. Když obyčejné pán podtlakem je vysoká, je snadné dluhopisů a nelze jej otevřít. Předmět plnění: - dodávka rotační vakuové odparky dle specifikace - samostatné (oddělené) ovládání pro nastavení teploty a otáček - vertikální kondenzátor (potažené sklo) - chladící povrch min.


C (přesnost ± K) - průměr lázně min. LCD displej - rozsah teploty ohřevu lázně min. Nová řada rotačních olejových pump.


Olejová rotační vývěva firmy VALUE je schopna dosáhnout absolutního vakua v jednotkách cca Pa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky