čtvrtek 27. října 2016

Mora indukční deska návod

INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ DESKA VESTAVNÁ NÁVOD K OBSLUZE, VESTAVÌNÍ A ZAPOJENÍ CZ. Vestavná keramická indukční varná deska je určena pouze pro domácnosti. Naše výrobky jsou baleny v ekologicky neškodných materiálech, které mohou b. Tato elegantní varná deska se hodí do každé moderní kuchyně. Díky dětské pojistce a bezpečnostnímu v.

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. MORA a máte-li k ní servisní manuál nebo český návod k použití, nahrajete nám svůj manuál a pomožte nám, prosím, s rozšířením databáze. Pokud něco potřebujete ohřát rychle, Booster oceníte. Vybrané sestavě vestavné trouby a varné des.


Indukční varná deska s dotykovým ovládáním, časovačem varných zón a rychlým zvýšením výkonu u všech varných zón. Technické parametry Ko.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Pomocí ukazatele zbytkového tepla snadno zjistíte, zda je deska ještě stále horká. Tuto funkci například využijete, pokud budete potřebovat udržovat již uvařené jídlo na stálé teplotě.


This feature is not available right now. Please try again later. Indukční vestavná sklokeramická deska MORA VDIT 3FF s přední zkosenou fazetou oplývá nesčetnými jemně vyladěnými funkcemi, jako například funkci pro udržování konstantní. Nezáleží na tom, jestli si připravujete pokrm pro sebe nebo vaříte pro celou rodinu, s indukční vestavnou sklokeramickou deskou MORA VDIT 6C budete mít pokaždé zážitek z opravdu moderního vaření.


S vestavnou troubou a indukční deskou MORA si přípravu jídla prostě zamilujete a navíc získáte mikrovlnku jako dárek. Hledejte vestavnou tro. Indukční sporáky MORA - indukční varná deska - Duration: 0:25. Všechny indukční varné zóny disponují extra výkonem PowerBoost, což výrazně zkracuje dobu ohřevu. Indukční vestavná deska MORA VDIT 3FF s přední zkosenou fazetou oplývá nesčetnými jemně vyladěnými funkcemi, jako například funkci pro udržování konstantní teploty °C, díky které si jídlo zachová původní chuť a teplotu, až do okamžiku podávání, nebo funkci StopGo, která při nečekané situaci dočasně pozastaví vaření bez ztráty nastavení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. VARNÉ DESKY – výprodej. Mora VDI 3FF – český návod.


Cenově se tato indukční varná deska řadí k nákladnějším modelům na trhu, její cena je ale opodstatněná hlavně vysokým výkonem.

Ten ovlivňuje zejména rychlost zahřívání nádobí na desce. Návod na vyrobení vlastní ústenky. MORA VDI 3FF, černá. Počet varných zón Provedení hrany VD s rámečkem Ovládání dotykové Celý.


Nižší cena a inovativní funkce dělají z toho modelu varnou desku za rozumnou cenu. Indukční zóny se po nečinnosti automaticky vypnou po jedné minutě. Nejlepší indukční varné desky.


Před několika lety představovaly indukční varné desky segment vyhrazený těm nejmovitějším zákazníkům. V současné době však jejich ceny poklesly natolik, že si je může pořídit každý. Zájemci o energeticky úsporné a rychlé vaření tak mají zelenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky