úterý 11. října 2016

Zapékací mísa na koláč

Prohlédněte si naši kolekci nádobí do trouby. Vybírat můžete z různých velikostí a stylů, abyste si mohli připravit jakýkoli pokrm. Jídlo navíc můžete servírovat ve stejné nádobě, v jaké jste ho pekli v troubě, takže zůstane déle teplé a navíc nebudete muset umývat tolik nádobí. Formy na koláč Formy na biskupský chlebíček Formy na chleba. Zapékací misku můžete použít na lahodné lasagne, suflé apod.


Ideální pro menší porce zapékané jarní zeleninky, těstovin, brambor či sýrových dobrot.

Oválná forma na pečení 8l červená - Emile Henry. Pekáč a zapékací mísa patří k základní výbavě každé kuchyně. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem.


Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou. V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření.


Nejlepší večeře jsou ty, na jejichž přípravu stačí jeden pekáč či zapékací mísa. Vyberte si pečicí nádobu pro své oblíbené zapékané těstoviny, brambory a další pochoutky. Může být ze žáruvzdorného skla, keramické, smaltové nebo silikonové.

Pekáče a zapékací mísy) Hodnocení produktu: 1 (). Nádherná zapékací mísa s uchy, ve které vykouzlíte nejrůznější dobroty. Hodí se na zapékání slaných pokrmů, k pečení moučníků i jako pekáč na pečení. Bez obav ji můžete použít i do trouby. Karlovarský porcelán nejvyšší kvality.


Porcelán je vhodný do mikrovlnné trouby a myčky nádobí. Jsme velkoobcho ale také e-shop s dekoracemi, bytovými doplňky a dárky pro všechny milovníky vína, kávy, čaje, grilování a dalšími doplňky. Skleněná zapékací kulatá mísa o průměru cm. Vhodná do myčky i mikrovlnné trouby.


Opepříme, osolíme, vše promícháme a odstavíme z ohně. Do zapékací misky naskládáme brambory, nasypeme na ně směs z pánve, zalijeme smetanou, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme do trouby zapéct při 2°C asi min. Keramická zapékací mísa jako osvědčený dárek.


Možná přemýšlíte, co darovat mamince či babičce k narozeninám nebo vánocům. Dejte na nás a překvapte je nádhernou retro zapékací mísou nebo pekáčkem. Vytvořte celou dárkovou sadu doplněnou o kuchyňské náčiní a vše zabalené v dárkové krabici bude vypadat senzačně! Varné sklo je skvělým pomocníkem do každé kuchyně.


Nádobí Mason Cash je možné používat v mikrovlnce a lednici. Lze mýt v myčce na nádobí. Toto nádobí nelze používat na přímé zdroje žáru, jako jsou elektrické plotýnky nebo plynové vařiče.

Odkazy na odborné recenze. Do mísy najemno nastrouháme Balkánský sýr a jeden stroužek česneku. Na pomoučený vál rozložíme plát listového těsta. Trochu pomoučíme a zlehka. Jsou vyrobeny z kvalitních nepřilnavých materiálů, jako je silikon, nerez, keramika a porcelán.


V zapékacích miskách můžete připravovat i servírovat mnoho různých pokrmů. Forma a na koláč (ve Francii označovaná jako forma na quiche) je ideálním pomocníkem při pečení francouzského koláče Quiche nebo na jiné křehké koláče (ovocného, zeleninového i masového).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky