pátek 28. října 2016

Úložný prostor pod postel masiv

Obrázek je jen ilustrativní (jiný rozměr)! Casarredo KL-1zásuvka pod postel. Drewmax LK1- Úložný prostor pod postel masiv borovice 1cm. Nábytek a postele BedWorld.


Prostor oceníte v každé ložnici k uložení oblečení, lůžkovin a jiných věcí. Pod jakoukoliv postel za naší nabídky můžete umístit tento BOX a proměnit jí tak na daleko praktičtější verzi s možností ukládání velkého objemu věcí.

Tento box obsahuje boční rám a dno. Vyberte si úložné prostory pod svou postel z masivu Vyberte si kvalitní úložný prostor z masivu borovice, který se bude hodit pod jakoukoliv vaší postel. Můžete sem uložit peřiny nebo jiné předměty, které by jinde zbytečně zabíraly místo. Vyroben z kvalitní borovice. Použitý materiál: Borovice, Masiv.


Barevné odstíny: Dub, Olše, Ořech, Přírodní provedení. N0je určen pro všechny postele řady Gazel. Nabízí dostatečný prostor pro uschování lůžkovin.

Všechny hrany a rohy jsou dokonale zakulaceny, bezpečnost vysouvání je docílena zafrézovanými úchyty. Při pořizování postele vám úložný prostor nepřišel nutný? Pokud se vám rozmnožil majetek a chtěli byste zkrotit vzniklý chaos, pomůže s tím úložný šuplík pod postel. Díky úložnému prostoru budete mít věci uklizené a stále po ruce. K některým modelům postelí lze zakoupit samostatný úložný box pod postel.


Kvalitní dřevěný úložný prostor pod postel pro zvětšení vašich skladových a ukládacích prostor. Po několika letech se nestačí divit, co vše nahromadil. A pokud má děti, pak věci. Dodáváme v demontu, baleno v kartonu. Dřevěné úložné prostory z masivu, boxy a dřevěné přistýlky masiv pod postele mají kolečka pro pohodlnou manipulaci.


Využijte možnosti vaší ložnice na maximum a pořiďte si praktické úložné prostory pod postel. Látkové i plastové úložné boxy, proutěné koše i dřevěné šuplíky na kolečkách ideální na sezónní oblečení nebo peřiny nakoupíte za skvělou cenu na FAVI. Pokud si úložný prostor objednáte pod naši postel , potom ho přizpůsobíme rozměrům postele. Pokud objednáte šuplík pod jakoukoliv naší postel , vždy ho přizpůsobíme rozměrům postele.


Zpracování osobních údajů můžete ov. D9- masivní úložný prostor pod postel , materiál smrkový masiv. Akční cena se nevztahuje na moření.

Detail produktu Do obchodu. BC je vyroben z masivu buku. Je určen pro postele Venezia, Metaxa, Merida a další. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky