pátek 21. října 2016

Frolík káva

Nabízíme pražení kávy na zakázku - privátní značka. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen. Tato webová stránka je autorské dílo chráněné zákonem a lze.


Rodinná receptura už více než let. Připravili jsme pro Vás příslušenství, které máme osobně.

Společným znakem je naopak pro všechny směsi ojedinělý způsob pražení a první jakost použitých surovin. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Tyto letošní výběrové kávy jsme vybírali podle našich dlouholetých zkušeností a věříme, že vás nadchnou a budou vás bavit, tak jako nás. Proces výběru plantážní kávy je u nás velmi přísný a musí dosahovat nejvyšších známek při tzv.


Arabiky použité v našich směsích jsou výhradně výběrové. Dosahují nejvyšších ocenění, dle SCAA (Speciality Coffee Association of America ). To vše nám pomáhá vytvářet velmi kvalitní směsi, které určitě nezklamou.

Arabika je pro ty z vás, kteří mají rádi spíše jemnou chuť kávy s menším obsahem kofeinu. Díky tomu dosahujeme jedinečného výsledku chuti, který určitě oceníte. Proto Frolikova káva nemůže zklamat a je určena pro milovníky spíše jemné chuti kávy s menším obsahem kofeinu. Americano (American coffee) - díl espressa a dva díly vroucí vody - káva , kterou můžeme bez problémů konzumovat ve větším množství. Frapé (ledová káva ) - osvěžující letní káva - do šejkru připravíme rozpustnou kávu, cukr a mléko a důkladně protřepeme.


Můžeme zdobit šlehačkou. We look at the data, frolikovakava. The website server is using IP address 81. Ochutnejte a vybírejte zároveň ze širokého sortimentu kávového příslušenství. Návštěva plantáží kávy ve Vietnamu , ketrý je jednim z největších exportérů Robusty.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Frolíkova káva z Borohrádku zrno velká.


V pražírně pomáhal od svých let otci Petrovi.

A i když po studiích střední. Tyto kávy se vyznačují výrazným aroma a nezaměnitelnou chutí. Exkluzivita této směsi je dána poměrem Robusty s Arabikou, která činí ku Arabiky, což způsobuje velmi jenmou hořkost. Suroviny pro tuto kávu pocházejí ze Střední Ameriky a Asie. Tuto kávu doporučujeme pro toho, kdo nemá rád kyselou a nebo naopak silně hořkou kávu.


Zrnková káva z Borohrádku. Obsah Robusty je , Arabiky. Tato káva je namíchaná ze surovin nejvyšší kvality pocházejících ze Střední Ameriky, Jižní Ameriky a Asie.


Kávy zde použity jsou ze tří kontinentů: Střední Amerika, Jížní Amerika a Asie. Káva je velice pečlivě pražena na střední úroveň pražení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky