středa 26. října 2016

Skleněná konvice

Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova. V naší nabídce najdete jak čajové konvice klasicky tvarované tak i moderní konvice s kovovými filtry, držátky a víčky z kvalitního tvrzeného plastu. Všechny konvice jsou odolné vysokým. Rychlovarná skleněná konvice se světelnou indikací provozu a filtrem pro zachycení nečistot se stane elegantní a nepostradatelnou součástí vaší moderní kuchyně. Uvnitř skleněné konvice na indukci je praktické sítko, s kterým se snadno.


Sítko lze jednoduše z čajové konvice vyjmout, díky čemuž se skleněná konvice na čaj bude snadněji umývat.

Sklenené rýchlovarné kanvice spája elegancia, kvalitné vyhotovenie a funkčnosť. Sklo je univerzálny dizajnový doplnok do každej domácnosti, všade dobre zapadne. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Concept, ETA, Sencor a dalších. Skleněné rychlovarné konvice skladem.


Vybírejte si Rychlovarné konvice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pro chvíle pohody si šálek dobrého čaje uvařte do pěkné skleněné konvice. Vyberte si z nabídky různých druhů.

Konvice z varného skla na přípravu čaje. O nás Od začátku až po současnost Náš cíl Služby a čím se zabýváme. Krásné květiny nejvíce vyniknou v krásné váze. Praktické do restaurací a kaváren.


Na našem eshopu najdete skleněné vázy různých velikostí, barev a tvarů z kvalitního a čirého skla od českých i slovenských výrobců. Filtrační konvice je tvořena dvěma částmi – horní část, sloužící pro nalití vody je oddělena filtrem od spodní částí, kde se uchovává již přefiltrovaná voda. Při výběru filtrační konvice proto nezapomeňte odlišit celkový objem filtrační konvice a objem přefiltrované vody. Ideální pro použití v mikrovlné troubě a na plynových či elektrických sporácích.


Bezdrátová rychlovarná konvice ADLER Velká elektrická rodinná konvice s tradičním tvarem konvice v moderním prostředí. Je-li vybaven indikátorem čisté vody, automaticky se vypne, když se zahřeje. Tato skleněná konvice je velice designová a dokonale ozdobí vaši kuchyni. Při zapnutí se konvice rozsvítí modrou LED diodou a vnitřek konvice je tak krásně osvětlen. Zvládne uvařit až litry vody a navíc má velmi jedoduché otevírání víka pomocí tlačítka na rukojeti.


Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek. Popis: Prodám nepoužívanou skleněnou konvici.


Už nemusíte, díky konvici Compact Home se váš sen změní v realitu! Topná spirála je skrytá.

V hubici konvice je umístěný filtr. Moderní skleněné konvice různých velikostí i materiálů. Proto se nemusíte bát je nechat ani na takových místech, kam dosáhnou všetečné dětské ruce.


I samozřejmost, která nechybí v žádné kuchyni může být výjimečná funkcí, vzhledem nebo obojím. S varnými konvicemi Sencor můžete nastavit teplotu které má voda dosáhnout, nebo při ní být udržována a chytrá rychlovarná konvice dokonce přesně ví, jak připravit vámi zvolený nápoj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky