pondělí 17. října 2016

Retro rychlovarná konvice eta

Retro rychlovarná konvice eta

Například rychlovarná konvice ETA ELA v mnoha barevných provedeních se několik let v řadě pyšnila titulem Produkt roku. Protože je však rychlovarná konvice zpravidla neustále na očích, logicky se sluší a patří, aby sloužila i jako designový doplněk. A to rychlovarné konvice ETA zvládají na jedničku!


Retro rychlovarná konvice eta

Na své si přijdou milovníci klasických tvarů, moderního designu i znovu oblíbeného retro vzhledu. Vybírat můžete z rychlovarných konvic. K této slavnostní příležitosti jsme vytvořili stylovou retro kolekci ETA STORIO. Detail produktu Do obchodu. Designová rychlovarná konvice STORIOObjevte krásu retro stylu ve své kuchyni a pořiďte si nerezovou rychlovarnou konvici ETA Storio, která nejen rychle, ale i úsporně ohřívá vodu.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Retro rychlovarné konvice skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Retro rychlovarná konvice eta

ETA , Concept, Tefal a dalších. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Sítko je snadno vyjímatelné a omyvatelné.


Víko konvice je odnímatelné, a tak se do ní voda pohodlně nalévá. Povrchová údržba varné konvice ETA Storio bude díky jejím oblým a snadno přístupným částem velmi jednoduchá. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku roky na konektor. Konvice v retro stylu - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost?


Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Konvice má velký vodoznak pro kontrolu vody a automatické vypínání při dosažení bodu varu. Moderní a elegantní design ladí s každou kuchyní. V podstavci konvice se nachází prostor pro uskladnění napájecího kabelu, který vám tak umožní nastavit si jeho délku podle vašich potřeb a vzdálenosti od zásuvky.


Vodní kámen a nečistoty nemají šanci. Rychlovarné konvice ) Hodnocení produktu: (recenzí). Tato rychlovarná konvice v tradiční bílé barvě zaujme svým retro stylem, který se hodí do každé kuchyně. Díky kapacitě 7l uvaří až šálků. Pro vyhledávací frázi Konvice na vodu v retro stylu jsme na našem vyhledávači našli 1výsledků.


Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Konvice na vodu v retro stylu trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Popis: Spolehlivost v elegantním kabátku. Nerezová rychlovarná konvice ETA Agáta splňuje vše, co se od praktického kuchyňského pomocníka očekává – pohodlné používání, odolné materiály a elegantní design reflektující moderní trendy.


Nabídka Obchodní podmínky Reference Kontakt Toto je testovací nabídka. Tento produkt pochází z předváděcích akcí, veletrhů či výstav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky