čtvrtek 20. října 2016

Malá vestavná vinotéka

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Vinotéka je určena pro lahví vína, které můžete umístit do kovových drátěných polic. Vestavná vinotéka může být zakomponovaná do kuchyňské linky tak, aby s ní tvořila jeden celek. Volně stojící vinotéka je vhodná do speciálních místností či otevřených prostor.


Manipulace s ní bývá obvykle snadnější. Vypadá sice jako malá , designová chladnička, ale dokáže zajistit ideální klima pro víno. Chladnička na víno Humibox BU1IN. Vestavná lednice na víno BUDark In od firmy HumiBox je díky své konstrukci vhodná pro. O Vaši pozornost by neměla přijít novinka na trhu – vestavná vinotéka Dunavox DAU-32.


Vestavná malá lednice zabudováním do kuchyňské linky šetří prostor. Případné přemístění může být složitější. Podstavné malé ledničky poslouží v hotelových pokojích či kancelářích.


Výhodou je nízká energetická spotřeba. Domácí vinotéky a lednice na víno. Prodáváme pouze vinotéky TOP výrobců. Všechno zboží z výhradní distribuce a skladem! V naší kompaktní vinotéce 9uskladníte až l. Pak by vám neměla chybět vestavná vinotéka Electrolux série 900.


V libovolném směru do ní umístíte až lahví a teplotu nastavíte podle potř. Objednávky odeslané do 13. Jana Masaryka 5 Praha 2. Vestavné vinotéky, jsou přímo určené k zabudování do Vaší linky, baru, stěny, atd. Každá vestavná vinotéka obsahuje plán na vestavbu a podrobný návod. Na všechny vestavné vinotéky je doprava ZDARMA.


Zavolejte nám a rádi poradíme s výběrem. Myčka za polovinu k vybranému setu spotřebič. Ideálnym prípadom by bol vínna pivnica, avšak ten nie je dostupný pre každého.


V našej ponuke si môžete vyberať z voľne stojacich alebo vstavaných vinoték v dizajne, ktorý Vám bude vyhovovať. Vinotéka Vám zaručuje, že teplota Vaša obľúbeného vína bude vždy podľa Vašich očakávaní. Malá vestavná vinotéka pojme zhruba lahví vína.


Do středně velké varianty umístíte kolem lahví a pro opravdové milovníky je k dispozici velká vinotéka s kapacitou až přes lahví. Je ikonou každé kuchyně a pro mnohé možná nejoblíbenější část. Lednička už dávno není jen obyčejná chladící skříň, naopak může být symbolem komfortu například v podobě beznámrazového systému, nápojového automatu nebo. Má svěží a moderní design, který zaujme možností umístění do kuchyňské linky.


Stylově působí také police, které jsou vyráběné ze dřeva. Celkový objem je dobrých 1litrů, což dohromady dává celkový kapacitu ve výši na lahví vína běžných velikostí. PHILCO PW7BI Designová, malá luxusní domácí vinotéka s LED podsvícením. Možno jako volně stojící i vestavná Nepoužitá ( zapnutá na zkoušku ), pouze vybalená z krabice zhruba před rokem. Nakonec změna v projektu kuchyně.


Od té doby uložena ve skříni. Vinotéka HumiBox BU-IN Dark v elegantním černém provedení nabízí prostor pro skladování vína a nápojovou zónu. Vinotéka je dvoudvéřová a na každé straně dveří se nachází panel s dotykovým ovládáním a displejem zobrazujícím aktuálně nastavenou teplotu.


Mohou být umístěny do kuchyňské linky, obývací stěny, nebo kamkoliv budete chtít. Recenze) S touto vinotékou přenesete vinný sklípek přímo k vám domů. Každá sklenka vína bude zchlazena na správnou teplotu.


Ujistěte se, že vaše víno chutná nejlépe. Vinotéka je v pořádku, pouze mně mrzí, že je mírně otlučená a chybí části plastu. Nechci se ale tímto problémem zabývat a nevím, zda byla proto snížená cena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky