čtvrtek 20. října 2016

Bobble džbán

Další člen rodiny bobble : filtrační džbán. Džbán bobble je další designovou lahůdkou z dílny tvůrce Karima Rashida. Představuje rychlejší chytřejší a elegantnější konkurenci klasickým filtračním konvicím. Objem bobble džbánu je mnohem větší, než se opticky zdá, a díky svému elegantnímu vzhledu se nabízí.


Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Narozdíl od běžných filtračních konvic, džbán Bobble nemá přestupní komoru na vodu určenou k přefiltrování, ale dochází k přímé filtraci a proto je časová prodleva filtrování vody výrazně nižší.

Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte Bobble Džbán červený. For shipping to the United Kingdom visit this page Bobble Džbán červený. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bobble Džbán červený.


Karim Rashid navrhl pro značku Booble po světově úspěšných láhvích i džbán Jug, který dostal stejně elegantní oblý design. Konvice má objem litry a vodu oproti láhvím Booble filtruje okamžitě při napouštění kohoutkové vody protékáním přes uhlíkový filtr obsahující i směs na změkčení vody. Jeho objem je mnohem větší, než se opticky zdá, díky elegantnímu vzhledu a možnosti vyjmutí filtračního košíčku se tak nabízí jako ideální servírovací džbán. Po vyjmutí košíčku do džbánu můžete přikrájet např. Náhradní filtr pro Bobble džbán , černá.


Jednou z nejdůležitějších věcí, které potřebujeme k životu, je čistá voda.

Té je v poslední době nedostatek a tak si vypomáháme šikovnými pomocníky. Například filtrační nádoby se staly v poslední době velmi populární metodou, jak dosáhnout křišťálově čisté vody. Tekintsd meg a termék információit.


Jednou z najdôležitejších vecí, ktoré potrebujeme k životu, je čistá voda. Tej je v poslednej dobe nedostatok, a tak si vypomáhame šikovnými pomocníkmi. Džbán Bobble je další designovou lahůdkou z dílny tvůrce Karima Rashida. Snaha značky Bobble vymýtit plastové láhve z našeho života ale nekončí.


Po láhvích přichází konvice Jug, protože ne každý rád doma či v kanceláři pije z láhve a napít se ze skleničky je pro mnohé přirozenější. Jug navrhl opět Karim Rashid ve stylu podobném láhvím, připomínající opět bubliny. Filtr pro džbán Bobble Jug je vyroben z nezávadného plastu. Vybaven je uhlíkovým filtrem a směsí změkčujícími tvrdou vodu. Filtr je jednotně černý a univerzální pro všechny barvy konvic Jug.


Dokoupit je možné jeden filtr či zvýhodněnou sadu po třech. Jeden filtr vydrží profiltrovat asi 2litrů vody, tedy 1konvic. Bobble náhradní filtr - džbán černá.


Unikátní filtrační džbán Bobble Jug se stane nedílnou součástí vaší domácnosti. Filtr obsahuje aktivní uhlík, který má kladný elektrický náboj, což mu umožňuje na sebe vázat chemikálie a nečistoty. Při průtoku vody filtrem jsou negativně nabité ionty nečistot přitahovány ke kladně nabité uhlíkové drti.

Napríklad filtračné nádoby sa stali v poslednej dobe veľmi populárnou metódou, ako dosiahnuť krištáľovo čistej vody. Měli za sebou desítky let zkušeností ve vývoji technologických a designových inovativních řešení. A mají rádi balenou vodu. Nechtěli však situaci řešit tím, že by ji přestali pít.


Chtěli jsme uspokojit touhu po čerstvé, čisté, přenosné vodě, ale zároveň minimalizovat náklady na její.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky