pátek 14. října 2016

Skialpy výprodej

Skialpy výprodej

Toužíte po naprosté volnosti v horách? Chcete si sami vyšlápnout vyhlédnutý kopec, který si pak sjedete? Skialpové lyže vám umožní obojí. Za bezkonkurenční výprodejové ceny. Patříte mezi milovníky sněhových oblouků?


Chcete se posunout dál, být lepší a užít si zimu naplno? Všechno vybavení a rady máme zde! Vyberte si na jedné ze poboček nebo e-shopu. Aim pant Women Výkonnostní řada dámských kalhot od firmy La Sportiva.


Lehké, odolné a vysoce technicky propracované pro denní trénink v zimním období. Anatomicky tvarovaná kolena, klín v rozkroku a strečové zesílené části. Tyto boty splňují to, co právě vy potřebujete.


Skialpy výprodej

Dobře sedí, jsou pohodlné na chůzi a dostatečně pevné pro sjezd. Kde jinde Vám poradí s výběrem lépe než tam, kde sami tráví na lyžích každou volnou chvíli? Máme skladem skialpinistické lyžáky od firem Scarpa a Dynafit (další značky jsme schopni také sehnat). Hudysport Havířov a lyze-skialp.


Vás již více než 28let vybavuje tím nejlepším hardwarem, oblečením i doplňky pro co nejkomfortnější prožitek vašich dobrodružství na Vašich skialpinistických túrách v zimě nebo na trecích, ferratách či lezení v létě. Jsme profesionální prodejci a znalci skialpového, freeride a telemarkového vybavení. Lehké skialpinistické boty s jedinečným rozsahem kloubu až 80°. Zachovávají maximální volnost pohybu při chůzi a jsou také dostatečně tuhé pro sjezd.


Skialpy výprodej

Snažíme se, aby naše vybavení příliš nezestárlo a proto ho průběžně nabízíme k výhodnému odkupu. Veškeré vybavení je ve výborném stavu a po pravidelné údržbě! Pojisti se kvalitní výbavou na skialpy ! Stoupací pásy, vázání, lyžáky a další od ověřených výrobců jako G Armada či Tyrolia. Kvalitní skialpinistické boty značek Dynafit, Scarpa, Hagan, Crispi a Scott nyní za velmi výhodné ceny. Právě si prohlížíte ukázkovou stránku, která byla vytvořena automaticky během instalace WordPressu.


Stránky se liší od příspěvků zejména. Jsme centrum pro outdoor, cestování a horolezectví. Firma pod sebou zahrnuje prodejnu vybavení do přírody, na cesty, pro lezení i horolezectví a samozřejmě pro skialpinismus. Prodloužené kraťasy nad kolena navrhnuté pro pohodlné cestování, vycházky a trávení volných chvil.


Skialpy výprodej

Propracovaný střih, spolu s kvalitním a navíc elastickým materiálem vás nebude nijak omezovat v pohybu. Nechystá se někdo někdy na skialpy do Tyrol, ideálně Heidelberger Hütte nebo Wiesbadener Hütte? Mám to odsud z Ischglu kousek, pracuju tu do jara a mám vše potřebné sebou. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Pasy na skialpy Elan IBEX Skin. Lyže Dynafit Seven Summit, inovovaná varianta nejpopulárnějších lyží Dynafit.


Kdo si chce letos pořídit nové vybavení na skialp nalezne na našich stránkách odkaz na náš eshop. Kdo chce učetřit, může kliknout na záložku bazar a vybírat z velkého množství použitých skialpových lyží a bot. Jedná se o to, zda preferujete výkonné, tedy tuhé a dobře zpevňující boty při sjezdu, anebo pohodlné, tj. Volba je vždy určitým kompromisem.


Všestranné boty (na freeride, skialpy a příležitostně na sjezdovku) se přezkami nabízí vyšší míru zpevnění a přesnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky