úterý 25. října 2016

Hadice k pračce aquastop

Napouštěcí hadice BEKO s aquastopem a pro pračky a myčky. Je opatřená na jednom konci 180° a na druhém konci 90° koncovkou. Spolehlivá technologie aquastop , která v případě poruchy zastaví přívod vody a zabrání tak úniku vody po místnosti. Dráty v hadici jsou k zapínání aquastopového ventilu.


Stejně tak to funguje, něco rupne v myčce těsnění a teče pod ni voda. Zajímavé je, že na aquastop dává třeba AEG doživotní záruku (a podle výrobce i nějakou náhradu za škodu). Hadice sama červeným zbarvením. Kompletní hadice tlakového spínače myčky nádobí.


Nebo je nespojujte a kupte si rovnou delší. Bosch , Siemens ventil aquastop pračka, myčka , servisní sada pro výměnu aquastop. Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce , pračce , sušičce, vysavači nebo mixeru? Na hadici je napouštěcí.


Recenze na hadice k pračkám. Maximální tlak by pak neměl překročit barů. Pokud chcete napouštěcí hadice propojit navzájem, můžete použít spojku napouštěcí hadice. Je to plastový mezikus na obou stranách osazený stejným závitem.


Bezpečnostní hadice pro pračky. K nejpoužívanějším patří přívodní hadice , které nabízejí integrovaný systém Aquastop pro připojení pračky k vodě. Existují různé délky napouštěcích a aquastopových hadic – od m až do m. Kvalitní flexibilní hadice o délce 5m s technologií Aqua Stop. Aqua Stop je systém dvou plášťů hadice , kdy při průniku vody vnitřní vrstvou hadice (tedy když vnitřní plášť hadice praskne), dojde k zastavení přívodu vody do hadice.


Příslušenství k pračkám, myčkám a sušičkám na DATART. Ty nejlepší příslušenství k pračkám, myčkám a sušičkám nakupujte online u odborníků a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. AQUASTOP BEZPEČNOSTNÍ přívodní hadice na. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. WPRO Aquastop hadica 5m TAF157. Funkcia aquastop ochráni Vašu domácnosť pred vytopením. Ideálne pre zle prístupné hadice ,. Krátká přívodní hadice k myčce s aquastopem. To je nějaký pojistný ventil v myčce či pračce , aby voda nepřetékala.


Funkce aquastop ochrání Vaši domácnost před vytopením. Parametry: Délka metru. Teplota vody - °C. Dodáváme i další hadice s aquastopem o délce m (TAF 157) nebo s délkou m (TAF 357).


Přívodní hadice je z kvalitní produktové řady Wpro. Systém Aqua Stop zajistí vnější ochranu pračky. Zabrání úniku vody z přívodní hadice a vypne chod zařízení. V balení se nachází těsnění a mikrofiltr. E2WIS150Astále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu.


Veškeré informace o produktu. Skvelou vychytávkou vyššej triedy práčok je systém Aquastop , ktorý je integrovaný v prívodovej hadici. Ak dôjde k poškodeniu tesnenia plášťa prívodovej hadice , prívod vody sa automaticky uzavrie.


V prípade nehody tak na vás susedia nebudú musieť podávať sťažnosti za vytopenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky