úterý 25. října 2016

Umyvadlová skříňka 70 cm

Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Detail produktu Do obchodu. Má bílé lakované boky i přední část skříňky.


Zařizujete koupelnu a sháníte koupelnovou skříňku s umyvadlem? Závěsná koupelnová skříňka je praktická a usnadní čištění podlahy.

Stojatá skříňka pod umyvadlo do koupelny PALACE 8andersen v retro designu je součástí skupiny koupelnového nábytku PALACE. Vnitřní členění je uvedeno na přidružených. INTEDOOR STORM NEW koupelno.


Tato koupelnová skříňka se díky svému rozměru a neutrální bílé barvě hodí do většiny koupelen. Je dodávaná ve smontovaném stavu, součástí dodávky jsou výškově stavitelné nožičky a. Kč Koupelnová skříňka s umyvadlem Kolo Nova. THEIA umyvadlová skříňka 54x70x42cm,.


Získáte další skryté úložné prostory pro drobnější předměty a vše potřebné budete mít stále po ruce.

Je na vás, jaké řešení zvolíte. Lakované boky i čelo, bílá lesk. Skříňka do koupelny s keramickým umyvadlem. Poskytuje tak dostatek úložného prostoru na např. Umývadlá so skrinkou - Vďaka skrinke umiestnenej pod umývadlom získate ďalší úložný priestor a zároveň elegantne zakryjete sifón.


Koupelnová souprava se skládá z keramického umyvadla a závěsné skříňky pod umyvadlo. Díky tomu je vhodná i do menších koupelen, které opticky zvětší a rozzáří. Dvě zásuvky poskytují praktický úložný prostor.


Součástí skříňky není umyvadlo. Včetně nožiček, jejichž výška 15cm. Prohlédněte si široký sortiment umyvadlových skříněk, které jsou určeny k montáži umyvadla. Výběr vhodného umyvadla pak usnadní nabídka souvisejících produktů.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Korpus a přední část skříňky je vyroben z dřevotřískové desky.


Závěsná umyvadlová skříňka v bílém provedení s imitací struktury dřeva.

Díky úložnému prostoru ve skříňce pod umyvadlem budete mít všechny potřebné věci vždy po ruce. Popis: Nabízím novou skříňku vč. Pak je tato kategorie přesně pro Vás. Vybírejte snáz a užívejte si nákup.


Umyvadlo není součástí skříňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky