úterý 24. března 2020

Mikrovlnná trouba mora návod

Hledáte vestavné mikrovlnné trouby nerezové? Vybírejte u tradiční české značky MORA. Různé typy, objemy a výkony. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými.

Je vybavená výkonovými stupni a jednoduchým mechanickým ovládáním s možností nastavení ohřevu až 35minut. Vestavná trouba MORA VT528MX má velký objem a celkem funkcí. Rodina s dětmi ocení chlazení skla. Mikrovlnná trouba MORA MT01. V OKAY ji koupíte výhodně.


Už je nemusíte hledat po internetu. U nás máte všechny návody pohromadě na jednom místě.

Odnímatelné skleněné dveře pro snadn. Navod mikrovlnna trouba mora. Nalezeno: 1produkt ů. Technické parametry Obecné inform.


Akustický signál ukončení programu Maximální průměr talíře 2mm Vnitřní prostor z bílého smaltu Výška x š. Mora MT 3S – český návod. Pokud budete dodržovat návod , Vaše mikrovlnná trouba se Vám odmění mnoha léty dobré služby. Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: MORA MT01.


Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Kvalitní mikrovlnné trouby ETA šetří čas při ohřívání jídla. Jsou šikovným pomocníkem i ozdobou kuchyně. Přinášíme radost a užitek více než let. S našimi energeticky účinnými mikrovlnkami a kombinovanými mikrovlnnými troubami můžete rozmrazovat, ohřívat i připravovat čerstvé jídlo.


Prohlédněte si naši nabídku a najděte si takovou, jež bude mít funkce, které potřebujete, a navíc se vám bude hodit do kuchyně. Vedení v troubě je jsou drátěné rošty. Dětský bezpečnostní zámek ovládání.

Trouba se čistí pomocí Water systému. Máte s tímto produktem zkušenosti. Návod a manuál k troubě. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout. NÁVOD K POUŽITÍ Tato mikrovlnná trouba používá moderní elektronické systémy, kterými reguluje parametry vaření tak, aby co nejlépe uspokojila svými výkony vaše potřeby.


Nastavení hodin Jakmile připojíte mikrovlnnou troubu k síťové zásuvce, zobrazí se na displeji „0:00“ a je slyšet zvuková signalizace. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na LED displeji se zobrazuje denní čas, ale také minutka a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky