středa 25. března 2020

Sanitační sud

Sanitační sudy, BAHNIK. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Našroubujte zpět hlavici na sanitační sud , naražte naražeč a natlakujte stejným způsobem jako když narážíte sud s. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek.


Sanitační sud

Do sanitačního barelu lze připravit sanitační roztok, a dále po naražení stejným způsobem jako sud KEG, je možné povést proplach vedení. Další produkty v kategorii. Uzávěry tohoto sanitačního sudu jsou kopií KEG-sudů a kyvet na sirup. Pomocí soudku je možno naplnit nápojové potrubí sanitačním roztokem při tlaku 7-9bar.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů sud.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Proplachování pomocí sanitačního roztoku. Důkladné propláchnutí vedení s možností použít sanitační kuličky.


Popište nám akci vedoucí k chybě a jak se chyba projevuje nebo chybný údaj. Odesláním formuláře nedojde na stránce ke ztrátě ostatních zadaných dat. Společnost Lindr si je vědoma kvality českého piva a pivní kultury. Abychom se tímto světovým primátem mohli i nadále pyšnit a pozvednout tuto kvalitu našimi výrobky, používá firma Lindr p. Pro zachování kvality piva je jeden z nejdůležitějších faktorů čistota pivního potrubí.


Mezi základní patří sanitační adaptér a sanitační sud s příslušenstvím. Slouží k proplachování pivního vedení vodou nebo pomocí sanitačního roztoku. Možnost použít sanitační houbičky.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nejprve odšroubujeme hlavici sanitačního soudku, do soudku nalijete čistou vodu.


Otevřte páku pivního kohoutu a nechte otevředou, dokud z kohoutu nezačné teci čistá voda. Otevřete páku výčepního kohoutu a čekejte dokud sanitační roztok nevytlačí zbytky nápoje. Roztok nechte cca minut působit. Do sudu se namíchá sanitační roztok, který vyčistí potrubí chemickou cestou. Po použití je potřeba důkladně propláchnout vedení čistou vodou.


K řádnému vyčištění jsou v neposlední řadě potřebné mycí kartáče na KEGy, sanitační kuličky a roztoky. Alkohol vždy pijte s rozumem. Kovová hlava zaručuje dlouhou životnost sudu. Akčná cena a doprava zadarmo.


Prodáváme a montujeme klimatizace, chladící a mrazící boxy, bílou techniku, domácí spotřebiče, gastro techniku a další. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky