středa 18. března 2020

Samsung rb29fsrndww bílá

You have great storage facilities including adjustable shelves, an easy slide shelf, a salad crisper, a wine rack and an egg tray, along with a dairy compartment to keep your weekly shop fresh. Samsung Support Saudi Arabia. Skip to content Skip to accessibility help. This site uses cookies. By clicking ACCEPT or continuing to browse the site you are agreeing to our.


With an overall capacity of 290L, this fridge freezer is big enough for medium to large families. Offering enough space for bags of shopping, the RB29FSRNDWW can easily fit a full weekly shop. Její celkový čistý objem činí solidních 2litrů – z něj 1litrů náleží části chladící a litrů části mrazící. Je tak ideálním spotřebičem do tří až čtyř.


Beznámrazová lednice v en. Nabíječka je dostupná ve barevných variantách. Barva této nabíječky je bílá. Balení obsahuje datový kabel m. Explore the latest features and innovations with our fridge freezer range.


Available in Black, Whi. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Reach food easily with pull-out Easy Slide Shelf. Chill wine with the elegant chrome rack.


Store bulky items conveniently in Full Open Box. Digital Inverter Compressor. As standard they come in 54cm wide and fit neatly into any kitchen. Integrated fridge freezers are great for making the most of the space available to you within your fitted kitchen.


Běžná cena 3Kč Ušetříte: = 4Kč. Ve výsledku, ale rozhodně stojí za to, ta cena je velké plus a zápory které jsem zmínil jsou maličkosti,. Chladnička je opatřena nenámrazovým systémem True No Frost, který zajišťuje rovnoměrné chlazení bez vytváření námrazy a ledu. Napsat komentář Zrušit odpověď na koment ář.


Obvyklé přepravné 39- Kč s DPH (u zakázek do 75kg), doběrečné 4- Kč s DPH. Zvládne uskladnit velké množství jídla, takže ani v početné rodině nemusíte často na. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Dál už hledat nemusíte! Máte chuť na jogurt, který je v chladničce zastrčený až úplně vzadu? Primerjaj s podobnimi izdelki. Klikni izdelek za prikaz ponudb.


SAMSUNG hladilnik RB29FSRNDWW. Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky