pondělí 9. března 2020

Mezipřírubová zpětná klapka s pružinou

Mosazná zpětná klapka s plastovým plovákem. S pružinou pro svislou i vodorovnou instalaci, PN 1 max. Certifikovaný výrobek na pitnou vodu.


Možnosti použití v rozvodech vody a. Celomosazná zpětná klapka s plovákem. Klapky zpětné - Prodej a servis.

Zajišťujeme kompletní servis v oblasti průmyslových armatur. Spojka se zpětnou klapkou ZK 100. Jednosměrná armatura, automaticky brání zpětnému proudění. Těleso a víko šedá litina, závěs a klapka tvárná litina, čep nerez. BZK je ovládána tlakem.


Typ, Popis, Tlakový stupeň. Je určen pro vodu a jiné neagresivní kapaliny a plyny. Technická dokumentace Montážní předpisy.


Výtlačné potrubí při čerpání vody bez nečistot ponorným čerpadlem.

V naší nabídce zpětných klapek najdete celomosazné zpětné klapky s nerezovou nebo zinkovou pružinou o různých průměrech a velikostech, nebo vodorovné. FONTÁNY Galerie Fontány malé. RKK 1zpětná klapka. Instalovat ji je možné pouze ve vodorovném potrubí s osou klapek svisle. Je vyrobená s nárazuvzdorného plastu s motýlovým provedením.


Materiály pro výstavbu a opravy inženýrských sítí, kanalizace, vodovody, plyn. MEZIPŘÍRUBOVÁ UZAVÍRACÍ KLAPKA ABO Serie 9s plovákem. Kotoučová zpětná klapka se středícím kroužekem pro umístění mezi dvě příruby. C Použití: voda a jiná neagresivní média. U vertikálního provedení se objevují v oblasti částečného otevírání zanedbatelné odchylky.


PP klapka zpětná mezipřírubová s pružinou , těsnění EPDM, KóddDNPN 6. Mezipřírubová vodorovná zpětná klapka nerez - BRA. Použití pro kapalná a plynná neagresivní média a pro otevřený i uzavřený topný. Zpětná klapka do vodorovného potrubí. Koncová – žabí klapka DN200.


Kvalitní celomosazná zpětná klapka s ocelovou pružinkou se používá jako armatura pro. HL zpětná klapka DN1dvojitá s elektrickým uzávěrem HL710. Rozsah použití klapky s kovovým.

KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN160AKCE. Seriově vyráběné jsou vhodné mezi potrubní příruby podle DIN, BS nebo ASME. Unikátní tvar pístu umožnuje snížení.


Zamezuje totiž zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby. Instalace zpětných klapek je důležitá hlavně v domech s rozvodem studené a teplé vody. Zejména rozšířením těla klapky v místě průtoku a uzavíracím pístem kónického tvaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky