středa 18. března 2020

Lodos 1945

Technická podpora webu a webhosting - SH com. The word lodos is Turkish, coming from Greek word Notus, and originally means southern wind. Chroupání zrnek při šetrném a důkladném mletí kávy spolu s její vůní žádný elektrický přístroj nenahradí.


Jako byste jej našli na půdě po babičce. Vychutnejte si vůni kávy, která se po chvíli prolne s vůní dřeva, nechte se ukolébat zvukem kávových zrn, rozbíjejících se o mlecí kameny. Jsou chvíle, kdy jste tu jen vy, mlýnek a káva.

Vnitřní ústrojí je pak poniklované a mlecí kameny jsou zhotoveny z kalené oceli. Na celý mlecí systém je poskytována záruka let. Tento původní vzhled mlýnku se hodí jak v tradičně pojatých domácnostech, tak v těch moderních. Je nejen funkční, ale také velice hezký, takže jej můžete použít, také jako dekoraci ve své domácnosti, na chatě, nebo třeba. Buclák cibulákový vzor.


Obrázek je pouze ilustrativní – mlýnek má ve skutečnosti nad šuplíčkem nápis Lodos. Tělo z tvrdého dřeva je dotaženo do nejmenšího detailu, kdy jednotlivé části jsou spojeny tradiční starou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Každý mlýnek Lodos je originál, vyrobený. Tento osvědčený způsob výroby zaručuje velmi dlouhou životnost mlýnku.


Mlýnek je vyrobený ze světlého třešňového dřeva s poniklovanými kovovými díly. Dozens of years of proven practice, manual work and a 10-year warranty, these are the Lodos mills. Desítky let ověřených postupů, ruční práce a záruka let, to jsou mlýnky Lodos.


Kávomlýnky) Hodnocení produktu: (). Táto luxusná séria ponúkne oproti ostatným sériám ešte tvrdšie a kvalitnejšie drevo, v tomto prípade z orecha a čerešne. Desiatky rokov overených postupov, ručné práce a záruka rokov, to sú mlynčeky Lodos. Mlýnky na kávu a koření jsou osazeny ocelovými frézovanými mlecími strojky,které jsou zhotoveny na automatických strojích a jsou odborně kaleny. Dál už hledat nemusíte!


Lodos Temp s ocelovým mlecím mechanismem, vhodným pro domácí použití. Kvalitní mlecí mechanismus je vyroben z tvrdé kalené oceli, která zaručuje dlouhou životnost ostří. Nincs is jobb a frissen őrölt kávé illatánál.


Az egész daráló jó minőségű anyagokból készült, így méltó társ a kávékészítésben. A sík tárcsák minden egyes kávébabot villámgyorsan egyforma finomságúra darálnak. Mlýnek ruční, mlecí kameny, plast Nic nepřekoná aroma čerstvě namleté kávy.

Plastový povrch klade minimální nároky na údržbu. Ověřená kvalita, nastavitelná jemnost mletí, prodloužená rukojeť, záruka na mlecí mechanismus let. Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.


Mlýnky na kávu jsou osazeny ocelovými frézovanými mlecími strojky,které jsou zhotoveny na automatických strojích a jsou odborně kaleny. LODOS ruční mlýnek na kávu vz. Udávaná záruka společnosti Lodos s. Mlýnek na kávu od předního českého výrobce je osazen ocelovým frézovaným mlecím systémem, který je zhotoven na automatických strojích a je odborně kalený.


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky