pátek 13. března 2020

Recept na výrobu boilies z domácích surovin

A pokud se někde udělá chyba, pak zmařený výsledek stojí i hodně peněz. Proto pro úplné začátečníky přinášíme velice jednoduchý a levný recept na domácí výrobu boilies. Domácí výroba boilies může pro někoho vypadat složitě. Na trhu existuje stovky druhů, barev, velikostí … Výrobci rybářského krmení se předhánějí a nabízí kromě těch základních i další opravdu roztodivné chutě … a tak v rybářských potřebách můžete narazit na boilies smrdících po celodenně nošených ponožkách, jiné naopak voní jak celá parfumerie.


Jak jsme uvedli výše, není jedno, v jaké míře suroviny přidáváme.

Vše musí být v rozumném měřítku a jakési rovnováze. Pro představu vám předkládáme dva recepty pro výroby domácích směsí. Jeden návod je na výrobu ovocného boilies , druhý na zhotovení boilies masového složení. S tímto návodem se vám podari vyrobit boilie ktere obstoji na stojate i tekoucí vode.


Omluvte prosím horší kvalitu videa, děkuji. Snad se Vám bude líbit. Dnes jsem si připravil výrobu levného boilies cena je tak cca do Kč na Kg boiliesu.

Ahoj, jasně, na netu toho najdeš spoustu. Co třeba tohle: Jednoduché boilies z domácích surovin I , Jednoduché boilies z domácích surovin II. Tuto kapří pochoutku můžeme buďto zakoupit, anebo si ji můžeme vyrobit v pohodlí domova. Připravili jsme pro vás seriál o této jedinečné nástraze. Jednoduché krmné boilies.


Recept na výrobu boilie z rybích mouček. Konopno-čokoládové boilies. Veľa druhov granúl vo vode pláva, a to by nám vo výsledku mohlo narobiť problémy. Príprava domácich boilies nie je zložitá a navyše vám dáva priestor na rôzne pokusy, vďaka ktorým si dokážete vyrobiť guličky presne podľa svojich predstáv.


Na kg mouky použijte polévkovou lžíci domácích kvasnic. Nemáte už ani trošku kvasnic, pak vás zachrání pivo. Suroviny 5g brambor g cukru lžíce piva voda. Uvařte brambory do měkka, oloupejte a prolisujte. Přidejte k nim vodu, aby vznikla hustá kaše.


Suchá směs určená na výrobu boilies. Její základ tvoří, kromě jiného, různé rybí moučky.

Obecně patří mezi nejoblíbenější základ výroby boilies. Nástrahy vyrobené z této směsi jsou pro ryby velmi atraktivní, ovšem rybí moučky se hůře zpracovávají ve směsích. Doporučují se používat v teplejších vodách, hlavně v létě, ve studené vodě ztrácí. Co obsahuje boilies a jak je doma vyrobit.


Z múky som si urobila kráter (čo sa podarilo), kam som mala rozbiť vajcia a postupne z toho urobiť kašičku a cesto. Samozrejme, mne vajko vytieklo. Nič to, neprepadala som panike, kuchynská linka dostatočne široká, zvládnem to aj tak.


Směs s vyším obsahem proteinů, funguje celoročně. Boilie s velkým obsahem Rybí moučky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky