čtvrtek 12. března 2020

Lovecké nože na zakázku

Jmenuji se Milan Mareček - lovecké a trampské nože vyrábím klasickou ruční metodou, při které používám velmi kvalitní materiály na čepele, rukojetě i na pouzdra nožů. Každý nůž je vyráběn s mým osobitým přístupem a je kvalitně zpracován tak, aby byl praktický a splnil svůj účel při běžném,ale i náročném. Ručně vyráběné kvalitní lovecké a trampské nože na zakázku.


Galerie originálních nožů na prodej. Zde si můžete vybrat nůž,který se vám líbí, součástí každého nože je kvalitní pouzdro z pravé hovězí kůže.

Lovecké nože na zakázku. Ručně dělaný lovecký nůž z Kobaltové nerezové oceli N 690. Rukojeť - paroží z jelena zakonč. Nekupuji žádné polotovary, vše vzniká v naší dílně. Nože vyrábíme většinou na zakázku nebo si můžete vybrat z naší nabídky hotových nožů.


Naše ručně dělané nože vynikají vysokou precizností zpracování, kvalitou a odolností. Také Vám zhotovíme profesionální nože kuchyňské, kuchařské a řeznické.

Pro kuchaře a řezníky nabízíme výrobu sad nožů na míru. Nože lovecké od renomovaných světových výrobců, kteří se na výrobu loveckých nožů specializují. Zejména firmy Muela a Marttiini mají mnohaleté zkušenosti s výrobou mysliveckých a loveckých nožů.


V nabídce naleznete nejrůznější typy loveckých nožů. Zavazáky, štíhlé a pevné nože , sloužící k zárazu zvěře. V přírodním provedení střenky jako je dřevo či paroh patří k nejoblíbenějším produkty španělských značek Miquel Nieto, Muela nebo americký Elk Ridge. Taktiež Vám ponúkame doplnky ako paracor brúsky , brúsne kamene a púzdra na nože. Všetky nože máme rozdelené do prehľadných kategórií, kde každý nôž je ľahko.


V této době vzniklo pár zajímavých a skutečně ošklivých nožů a mačet. O většině už ani nevím, kde jsou. Následovaly první brusky, vrtačky, první kus nerezové oceli, první pokusy a první nezdary. Zvyčajne sú lovecké nože robustnejšie a sú veľmi odolné.


Svojim spracovaním sa lovecké nože hodia práve do prírody. Rukoväte loveckých nožov sú väčšinou z. Jedná se o nože lovecké , bojové, ale i pro volný čas.

Vyrábím pevné i zavírací nože tak i nože na zakázku. Též vyrábím lovecké tesáky, pouzdra na nože a jiné drobnosti. Nože vyrobené z tejto ocele majú, krásnu a dekoratívnu kresbu na čepeli. Každý takýto obrazec je úplne originálny, ťažko by sme hľadali dva na vlas rovnaké nože. Damaškové nože predstavujú pre svojho majiteľa vysokú dávku luxusu.


Obrovský výběr nejen loveckých nožů najdete na Mall. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Viete že lovecký nôž je dobrý darček pre muža? Vyberte si z našej ponuky dnes do 14.


Vám odpošleme ešte v tento deň a Vy sa môžete potešiť z pekného loveckého noža už na druhý deň. Každý poľovník by mal mať vo svojej výbave kvalitný poľovnícky nôž. Pre všetkých, ktorí trávia čas v prírode a chcú byť pripravení na všetko, ponúkame lovecké nože rôznych kategórií.


Okrem toho tiež u nás nájdete aj potrebné príslušenstvo, sekery, brúsky na nože aj puzdra. Zavírací nože mohou mít párák, pilku na dřevo nebo další nářádí. Moderní nože jsou vyrobeny z odolných materiálů. Legendární jsou zavírací lovecké nože z německého Solingenu. Nože značek Benchmade, Fällkniven, Böker, Puma, Mikov a další.


Internetový obchod s kvalitnými nožmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky