úterý 17. března 2020

Vyroba boilies doma

Recept na levné boilies : Co budeme potřebovat? Jak už jsme vám slíbili na začátku – recept není složitý a většinu surovin máte právě teď doma. K výrobě jednoduchého a levného boilies budeme potřebovat krupici, strouhanku, kukuřičný šrot, vanilkový cukr, potravinářské barvivo, med a samozřejmě také vejce. Jedno mají kupované boilies společné, jsou většinou dost drahé … a tak si je můžeme vyrobit doma s podstatně menšími náklady.


První varianta je, koupit si již hotovou suchou směs na výrobu boilies a do ní zamíchat další komponenty. Další možností je začít úplně od začátku a vyrobit si i základní směs sami. Rohlíkové boilies milují především kapři nebo cejni. Kvalitní rohlíkové boilies si můžete vyrobit i doma. Stačí k tomu jen pár pomůcek a trochu času.


Výroba rohlíkového boilies je jednoduchá, rychlá a levná. How to make boilies - boilie recipe - carp bait recipe - boilies for carp - Duration: 5:01. Catfish and Carp Recommended for you. Každý, kdo preferuje více kaprařinu, než ostatní rybolovné způsoby ví, jak postupovat při výrobě boilies.


Na toto téma jsem tu však četl pár dotazů, a tak sem se rozhodl popsat můj univerzální způsob. Doufám, že poslouží ku prospěchu všem, co se chystají vyrobit boilies poprvé. V tomto instruktážním videu vám představíme jednoduchou a rychlou domácí výrobu boilies.


Ve videu uvidíte jednotlivé kroky domácí výroby boilies pěkně popořa. Boilies je velice oblíbenou nástrahou při lovu kapitálních kaprů. Tuto kapří pochoutku můžeme buďto zakoupit, anebo si ji můžeme vyrobit v pohodlí domova. Domácí výroba úspěšného boilies závisí na přípravě kvalitních surovin a poctivé výrobě.


Připravili jsme pro vás seriál o této jedinečné nástraze. Máme-li nachystáno na vaření, uvedeme vodu do varu. Poznámka: Osvědčil se nám starý vyřazený fritovací hrnec, který udržuje vodu stále vroucí a při vaření boilí nepěkných (pro manželku) pachů se dá vyexpedovat na dvůr jednoduchým napojením prodlužky.


Dnes jsem si připravil výrobu levného boilies cena je tak cca do Kč na Kg boiliesu. Domaci vyroba boilie pro kapry. Recepty obsahují mnoho surovin, které je zapotřebí správně nadávkovat. A pokud se někde udělá chyba, pak zmařený výsledek stojí i hodně peněz. Proto pro úplné začátečníky přinášíme velice jednoduchý a levný recept na domácí výrobu boilies.


Vyroba boilies doma

V obchodech se dají koupit různé druhy boilies od mnoha výrobců. Mají ovšem jedno společné, většinou jsou dost drahé a ani nevíme, co v těch kuličkách vlastně je, jestli samé dobroty, nebo i nějaký popel, hlína či jiné příměsi, které tam vlastně vůbec nepatří. U toho domácího bolies víme přesně, co si tam dáte.


Kromě toho právě výroba bolies podle této. Vyrobit si doma rohlíkové boilie , tedy vlastně lisovaný rohlík, je poměrně jednoduchá záležitost. Přitom rohlíky ryby milují. Zde je link na video návod.


Vyroba boilies doma

Tentokrát se však můžete podívat na videonávo kde je pěkně ukázán celý postup domácí výroby. Video přijde vhod zejména úplným začátečníkům, kteří by si chtěli vyzkoušet uválet své první boilies. Kdo už někdy ulovil kapra na své. Při jejich rozhovoru, který mimochodem trval dobře hodiny si starší z nich všiml jak vytahuji z tašky krabičku s právě rohlíkovým boilie a začal vyprávět jak si ho doma vyrábí ze starých rohlíků.


Sám za sebe můžu říci, že se pokouším vyzkoušet veškerá doporučení a nápady svých kamarádů, a už v hlavě si. Nebo je dobré posypat hotové rohl. Jaký dip však zvolíte, je jen na vás a vaší zkušenosti z revíru.


Přípravu zvládnete doma , ale i přímo u vody. Můžete tak mít vše čerstvé a voňavé a to je velká výhoda této nástrahy. Nechce se vám platit nekřesťanské peníze za produkty, se kterými se hojně kšeftuje na internetu? Zkuste si desinfekci vyrobit podomácku a levně!


Tento recept doporučuje přímo Světová zdravotnická organizace (WHO). Boilies sú vlastne varené rybárske nástrahy, hoci aj tu už existujú výnimky. Zväčša sú boilies okrúhle až oválne guľôčky s priemerom až mm.


Na tomto mieste musíme zopakovať úvodné upozornenie, že všetko čo sa predáva ako boilie , nemusí byť nutne boilie. Na trhu nájdeme mnoho výrobcov, ktorí ponúkajú naozaj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky