čtvrtek 12. března 2020

Skleničky na šampaňské bohemia

Velký výběr sklenice na šampaňské , které rozzáří vaše slavnostní chvíle. Nabízíme elegantní úzké tvary fléten na sekt, ale také tradiční tvary misek. Slavnostní atmosféru zdůrazní různé dekory - barevné, broušené, zlacené či zamilované. Sklenice na sekt, šampaňské.


Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 7Kč Od 7Kč -Hledat Barva Typ červené bílé šumivé.

Brilantní práce a odolné sklo, které lze bez obav mýt v myčce. Vyšší úzký kalich sklenic na šampaňské a šumivá vína uchová perlivost, chuť a vůni. BOHEMIA CRYSTAL na šampaňské 190ml 6ks ELEMENTS Milovníci stylu, elegance a dobrého šampaňského ocení kvalitní sklenice z foukaného křišťálového skla Crystalex Elements.


Sada obsahuje sklenic o objemu 1ml. Každá sklenice má jedinečné gravírování v moderním stylu. RUČNĚ BROUŠENÉ SKLENIČKY NA ŠAMPAŇSKÉ Z OLOVNATÉHO KŘIŠŤÁLU CRYSTAL BOHEMIA - KUSŮ. Dlouholetá tradice sklárny BOHEMIA.


Typické vlastnosti olovnatého křišťálu – jeho čistota a vysoký index lomu sv.

Vybírejte z tradičně vyrobených sklenic a odlivek z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme širokou škálu sklenic na víno, sklenic na pivo, sklenice na brandy a koňak, likérové sklenice, whiskovky, sklenice na vodu a nealko nápoje i flétny na šampaňské. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sklárny BOHEMIA se sídlem v Poděbradech jsou nositelem bohaté tradice českého broušeného křišťálu. Tato tradice se zrodila na počátku 18.


Můžeme s hrdostí prohlásit, že český broušený křišťál patří k tomu nejlepšímu, co v daném oboru vzniklo. Obecně platí, že sklenice na víno mají být z kvalitního a čirého skla, bez výbrusů a ozdob. Pro pravé šampaňské se někdy do sklenic laserem vyrývají dvě malé rýhy na dno sklenice, které zintenzivní uvolňování bublinek.


To je praxe výrobců skla pro kvalitní šampaňské v oblasti Champagne v kolébce vín. Kč CRYSTAL BOHEMIA Křišťálové skleničky na šampaňské Champagne Glass, čirá barva, sklo Skladem. Detail produktu Do obchodu. Kč Sada sklenic na sekt RC. SKLENICE URČENÉ NA SEKT A ŠAMPAŇSKÉ Ručně broušené sklenice z českého křišťálu - sada po 6ti kusech Řadit podle Názvu Ceny Vzestupně Sestupně Výrobce Vše CRYSTAL- BOHEMIA.


Nová designová linie skla PREMIUM Line, designový moderní křišťál.

Každý den stovky novinek v nabídce. Sklo a porcelán Menuet. Bohemia Jihlava sklenice na šampaňské Nicolette 180ML, KS. Uvedená cena je tedy za celé balení.


Tradiční česká sklárna Crystalite Bohemia , patří mezí přední světové sklárny na výrobu nápojového skla. Sada sklenic na šampaňské Viola z kvalitního bezolovnatého křišťálu. Elegantní skleničky na sekt, šampaňské i prosecco.


Viola - sklenice na sekt klasického tvaru s mírně zúž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky