středa 25. března 2020

Sencor sct 5016bmr manual

Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. All manuals on ManualsCat. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie auto moto, navigace. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Dobré autorádio vám spríjemní cestu do práce aj na nákup alebo výlet s rodinou.


Do základní výbavy autorádia patří integrovaný Bluetooth receiver k přenosu hudby a vyřizování telefonních hovorů s mikrofonem na hlavní jednotce. Poniżej możesz bezpłatnie obejrzeć i pobrać instrukcję obsługi w formacie PDF. Znajdziesz tam również odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, ocenę oraz opinie użytkowników, które pomogą Ci w optymalnym wykorzystaniu. A seconda delle esigenze, si dovrebbe cercare il documento necessario. Auto radio s Bluetoothom 2. Prehrá populárne komprimované hudobné formáty znbsp;flash diskov aj pamäťových kariet.


Na pripojenie akéhokoľvek prenosného prehrávača poslúži linkový vstup na čelnom paneli. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Des centaines de milliers de documents à portée de main. OTEVŘENO pro výdej zboží objednaného přes internet. Integrované Bluetooth handsfree, USB port a čtečka karet, podpora IDtagů, ekvalizér a dálkový ovladač. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jin.


Výstupný výkon je × W. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí.


Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Browse and choose what you need. SEL products, systems, services, and training make electric power safer, more reliable, and more economical. Autorádio s Bluetooth připojením a dotykovým LCD displejem.


Sencor products sorted by category. Při jízdě v autě si můžete krátit čas buď poslechem rádiových stanic, nebo k zařízení bezdrátově či za pomoci kabelu připojit externí zdroj s hudbou, např. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Unfortunately it did not contain the wiring diagram as stated. Největší elektro outlet v ČR. Nové elektro s nejnižší cenou na trhu. RDS, PLL FM tuner (předvoleb pro FM, předvoleb pro AM) MPWMA, IDTag, digitální hodiny Ekvalizér, zvýraznění basů Modré podsvícení tlačítek Odnímatelný čelní panel Čelní vstup Line-In.


ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky