čtvrtek 19. března 2020

Mikrovlnná trouba mora mt 121 s

Je vybavená výkonovými stupni a digitálním programátorem s možností nastavení ohřevu až minut. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V dnešní době se mikrovlnná trouba běžně využívá v téměř každé domácnosti.


Mikrovlnná trouba mora mt 121 s

MORA poskytuje volně stojící mikrovlnnou troubu, s jejíž umístěním si vůbec nemusíte lámat hlavu. MORA MT 1S dosahuje výkonu až 7W. Moderní spotřebič s jednoduchým ovládáním.


Mikrovlnná trouba je všestranný pomocník, který by neměl chybět v žádné moderní kuchyni. Přesto, že má hraniční objem litrů – méně bychom určitě nedoporučovali pro častější používání a do větších rodin, průměr vnitřního talíře je dostačující a má 2cm. Nabízí výkonových stupňů a možnost rozmrazování, s digitálním programátorem s možností nastavení ohřevu na minut. Maximální mikrovlnný výkon je 7W.


Mikrovlnná trouba mora mt 121 s

Jednoduchá mikrovlnná trouba nabízí všechny základní funkce, které využíváte nejčastěji a žádné zbytečnosti navíc. Jídlo umí ohřát i rozmrazit. Dizajnovo vydarená mikrovlnná rúra od Mory poteší každého, kto hľadá cenovo prijateľný spotrebič do modernej kuchyne. Ovládanie je pritom riešené pomocou dvoch klasických otočných ovládačov, takže obsluhu spotrebiča zvládnu aj deti. Rúra je určená pre ohrev, jej maximálny výkon činí 7W, pričom.


Ponúka výkonových stupňov a možnosť rozmrazovania, s digitálnym programátorom s možnosťou nastavenia ohrevu na minút. Vo vnútornom priestore sa nachádaza otočný tanier s priemerom 2cm. Je k dispozici v povedeném černo – stříbrném designu. Snadno se ovládá, a to i tehdy, když nejste technický typ.


Mikrovlnná trouba mora mt 121 s

Ve vnitřním prostoru se nachádaza otočný talíř s průměrem 25. Nalezeno: produkt ů. Ponúka kapacitu litrov, takže sa do rúry pohodlne zmestí aj veľká večera na otočnom tanieri s priemerom 2cm. Mora mt 1s mikrovlnna trouba.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Co se týče velikosti, vzhledem k objemu lze očekávat menší spotřebič. Všechny hodnoty jsou, jak můžete vidět v tabulce, podprůměrné, což samo o sobě dává najevo, že bude tato mikrovlnka menší. Dopravné: Expedujeme dne: 22.


Mikrovlnná trouba mora mt 121 s

Designově povedená mikrovlnná trouba od Mory potěší každého, kdo hledá cenově přijatelný spotřebič do moderní kuchyně. Ovládání je přitom řešeno pomocí dvou klasických otočných ovladačů , takže obsluhu spotřebiče zvládnou i děti. Rozměry nevelký, a přitom obdivuhodně schopný pomocník, který v kuchyni zastane množství úkonů. Nabízí kapacitu litrů, takže se do trouby pohodlně vejde i velká večeře na otočném talíři o průměru 2cm.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Nejlevnější e-shop patro. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky