pátek 20. března 2020

Skrabka do auta

Právě v těchto momentech přichází ta správná chvíle pro dva nenápadné pomocníky: škrabky a košťata. Windshield Wonder je perfektní stěrka, která vám pomůže efektivně, bez námahy a hlavně rychle vyčistit skla vašeho vozu. Má skládací a odnimatelnou rukojeť, aby stěrka nezabírala místo a vešla se do prostoru ve dveřích.


Video je zcela autentické bez jakýchkoliv vylepšení. Skutečně lze ošetřené sklo šlo škrábat tlakem jednoho prstu, kdežto neošetřené sklo potřebovalo mnohem větší úsilí. Praktické dárky do auta pro každého řidiče. Darujte svým blízkým originální vychytávky pro zpříjemnění cestování autem.


Garance dodání do dnů. Nakupte své dárky u specialistů v oboru. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Škrabky a košťátka do auta. Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Škrabky a košťátka do auta výprodej. Produkty v akci naleznete v kategorii Škrabky a košťátka do auta akce.


Skrabka do auta

MURSKA 5Skvělé řešení pro ty, kteří již nechtějí vozit s sebou dva předměty na čištění auta. Teď si vystačíte s jedním nástrojem a auto máte během chvilky od sněžené. Tato skvělá finská škrabka se smetákem Vám usnadní ranní od sněžení.


Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Pravidelné akcie a zľavy na Škrabky na ľad a sneh. COMPASS, KÄRCHER, Vapol a ďalších. Tescoma, Tefal, Fiskars a dalších. Zázračná škrabka je jedným z najlepších pomocníkov na Vaše zamrznuté vozidlo.


Počas chvílky zoškrabe obrovský kus snehu i námrazy a nepoškodí sklo-žiadne škrabanie ani prasknutie ani pri lepkavom mrazu! MURSKA s ostrím z mosadze do auta bude pre vás nenahraditeľná! V súčasnosti najlepšia škrabka na trhu má hlavu zo špeciálnej zliatiny, ktorá vám neoškriabe sklo. Stačí len jeden ťah a vaše sklo bude čisté, akoby vyšlo práve z autoumyvárky! Během chvíle seškrábete obrovský kus sněhu i námrazy a nepoškodí sklo - žádné škrábání ani prasknutí ani při lepivém mrazu!


Už žiadne zmrznuté ruky pri odstraňovaní ľadu z okna! Oproti bežným typom má škrabka rukavicu s gumou, takže sneh a ľad Vám už nebudú padať späť do rukavice. Ušetrite si ráno čas so škrabaním ľadu z čelného skla! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Originální škrabka do auta na sníh. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Speciální škrabka z chromované pružinové oceli má tvar kleští. Doprava zdarma nad 50- kč zásilkovnou! Slevový kupón ke každé objednávce! O nás Profil firmy Kontakty Kariéra.


Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Houba z umělé jelenice, potisk Falcon. Zimní set do auta , ks. Podsedáky nejsou těžké, ani prostorově náročné. Jsou vhodné k přenášení z auta do auta a nezaberou mnoho místa ani v zavazadlovém prostoru.


Jejich montáž na sedačku je snadná a rychlá. Hmotnost se pohybuje průměrně kolem kilogramu a půl s tím, že nejlehčí provedení, která lze pořídit mohou mít hmotnost i pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky