pátek 20. března 2020

Výrobky z olivového dřeva

Výrobky z olivového dřeva , olivovníku, od těch nejlepších italských a českých výrobců již let od nás pro vás. Jedinečnost a krása olivového dřeva skloubená s funkčností výrobků. Originální dárky a krásné doplňky pro vás a váš domov. Masivní miska z olivového dřeva vhodná na přípravu pokrmů, servírování i jako dekorace.


Opravdu poctivý kus dřeva , který se bude vyjímat ve Vaší kuchyni jako pyšný solitér. Přírodní produkt, ručně vyřezávaná v italské řemeslné dílně Arte Legno Spello.

Výrazná kresba dřeva , snadná údržba a manipulace. VÝROBKY Z OLIVOVÉHO DŘEVA , Grecia. Dekorace, hry a doplňky z olivového dřeva. Magnetky nejen na lednici jsou pomocníkem v domácnosti. Ať již pro vzkazy rodině, recepty během vaření či pro to, abychom si připomínali neustále to, co nás těší nebo koho milujeme.


Zvýrazní se tak nádherná kresba dřeva a dřevo je i více odolné proti poškození. Olivový olej se do dřeva poměrně rychle absorbuje. Doporučujeme olivové dřevo natírat např.


Přednostní vařeček a výrobků z olivového dřeva je, že se netřepí jako výrobky z jiných dřevin.

Poslouží vám opravdu dlouho. Perfektně padnou do ruky, jsou hladké, příjemné na dotyk. Vyberte si z široké škály tvarů a druhů pro různou přípravu jídel. Kuchyňská prkénka z olivového dřeva jsou funkčním a nepřehlédnutelným pomocníkem v domácnosti.


Díky tvrdosti dřeva olivovníku, jež se řadí mezi nejtvrdší dřeviny na světě, vám při správné údržbě, budou prkénka sloužit opravdu dlouho. Vybíráme pro vás originální ručně vyřezávané výrobky z olivového dřeva. Funkční i designové kousky: vařečky, naběračky, misky, prkénka, mlýnky, šachy, šperky dekorace. Objavte výrobky z toskánskeho olivového dreva – rustikálne lopáriky, doplnky do Vašej vidieckej kuchyne, jedálne i bytu.


Doprava zdarma od €! Produkty z prvotřídního olivového dřeva pro Vás dovážíme z Kréty. Je určeno pro běžné používání. Jak olivovníky, ze kterých jsou zhotovené naše výrobky , tak i mistr řezbář, vyrostli na řeckém ostrově Kréta. Tím se zlepší přirozená odolnost výrobků proti vlhku a zvýrazní se kresba dřeva. Olej naneste na celý povrch výrobku a po chvíli setřete nevstřebané množství ubrouskem.


Při pravidelném používání a. Olivovníky se využívají nejen k výrobě oliv a olivového oleje. Mimořádně tvrdé dřevo olivovníku má nádhernou kresbou a výrobky z olivového dřeva vypadají jednoduše nádherně. Každý výrobek je originálem a proto pokud není uvedeno jinak.


Tyto produkty z prvotřídního olivového dřeva jsou dovezeny z dálného východu.

Po použítí omyjte teplou vodou a otřete do sucha, tak aby jste. Dřevo má samočistící schopnost. Hmoždíř z olivového dřeva , který se díky vypouklému tvaru dobře drží a manipulace s ním je velmi snadná. Vůně čerstvě nadrceného koření obohatí každé poctivé jídlo.


Pokud jej zrovna nebudete používat, bude díky svému designu zdobit Váš interiér. Vyrobeno ručně v italské dílně Arte Legno Spello. Menší hmoždíř z olivového dřeva , který se díky oblému tvaru dobře drží a manipulace s ním je velmi snadná. Oliva Strom olivovník údajně lidstvu darovala bohyně Athéna. Bez oliv a olivového a oleje by život nebyl zdaleka tak lahodný.


Olivové dřevo je vzácné a drahé, stromy olivovníku rostou velice pomalu, jsou malého vzrůstu a bývají pokroucené. AKČNÍ NABÍDKA týdenní nabídka víkendová nabídka KUCHYŇSKÉ NOŽE podle výrobce DELLINGER TINY WAVE series SAMURAI series TSUCHIME series SUSHI series LADDER Series EASY Line Series HAND MADE Series LADDER with Cow. Prozkoumejte nástěnku výrobky ze dřeva uživatele kulkovam, kterou na Pinterestu sleduje 2lidí.


Kríže z olivového dreva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky