pátek 20. března 2020

Profi stříhací strojek na psy

Stříhací strojky na psy jsou při chovu psů velmi důležitý. U psů s hustou a dlouhou srstí je důležité psa pravidelně stříhat. Zejména v létě je pro psy kratší srst praktičtější. V zimě můžete nechat srst zase o něco více povyrůst. Více o stříhacích strojcích na psy si můžete přečíst zde.


Strojky na střihání psů Moser jsou proslulé svou kvalitou, vyrábí se v Německu.

Model stříhacího strojku vybírejte především podle výkonu. Na občasné střihání zcela postačí strojek s výkonem 10W. Pokud máte více psů či psa s velmi hustou nebo dlouhou srstí, zvolte raději výkonnější stříhací strojek. O strojcích Heiniger se říká, že to jsou Mercedesy nebo Cadilacy mezi stříhacími strojky.


Ike není papírový, nechodí na výstavy, tak proč ho trápit dlouhou srst. STŘÍHACÍ STOLY PRO PSY A KOČKY - PROFI CAGE. STŮL NA STŘÍHÁNÍ PSŮ C. Akumumulátorový, s provozoem až 1minut.


Součástí balení je nabíjecí.

Zabýváme se prodejem profesionální kadeřnické a barber techniky. Produktů pro domácí použité. Spolehlivý, silný profesionální stříhací strojek , vhodný na dokončovací práce kolem uších, očí a na tlapkách, chromovaná profesionální hlava Star Blade z kalené oceli pro mimořádně dlouhou trvanlivost. Velmi lehký, dobře padne do ruky.


Osvědčená kvalita a velmi dlouhá životnost. Střihací strojek na psy Wahl Super Trim, AKU 1minut. Profesionální stříhací strojek Moser Max na větší psy s hustou srstí Profesionální střihací strojek na zvířecí srst, velmi tichý, s vyváženým ergonomickým tvarem. Vyznačuje se výjimečně silným 50W motorem bez vibrací - nejvýkonnější a nejtišší strojek od firmy Moser. Strojek na stříhání psů, skotu, koní akku Heiniger Saphir.


Profesionální akku stříhací strojek na psy , skot, koně Heiniger Saphir (W) je cadilac mezi strojky - profi strojek na stříhání psů, pro veterináře a chovatele koní i pro salony. Speciální strojky pro stříhání psů. Nastavení délky je snadné díky systému MultiClick 0. Elektrický stříhací strojek pro profesionální použití především v salonech, pro psy , kočky atp. Profi střihací strojek na psy Wahl KM2.


Délka střihu stříhacího strojku Moser Maxje mm. Ke stříhání větších ploch na těle. Mašinky pro hobby stříhání psí srsti i pro profesionály.


Nedílnou součástí psích salónů jsou profesionální stříhací strojky.

V této kategorii stříhací strojky na psy je široká nabídka stříhacích strojků OSVĚDČENÝCH ZNAČEK jako je ANDIS a OSTER (USA), THRIVE (Japonsko). K těmto stříhacím strojkům na psy si můžeme hne a nebo kdykoliv později dokoupit další (nebo náhradní na výměnu) hlavy stříhacích strojků různých výšek, hrubostí a šířek. Vhodný pro běžné domácí střihání malých psů s kratší a upravenou srstí.


Není vhodný pro dlouhou, zacuchanou nebo znečištěnou srst. Elektro pro kadeřníky - Strojky - Na srst zvířat od Svět kadeřnictví. Péče o zvířecí srst je velmi důležitá.


Každý domácí mazlíček potřebuje vyhovující délku srsti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky