středa 11. března 2020

Výčepní zařízení bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Popis: Sestava kohoutů na stáčené víno.


Cca dva roky nevyužito, proto je to zaprášené a vše bude potřeba pročistit. Výška 70cm, šířka 62cm.

Cenu prosim nabidnete, dekuji. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Jedná se o dřevěnou pípu, chlaďák, myčka na sklenice, nerez odkapávač. Mám k tomu i potravinářský kompresor funkční ale při vyzkoušení fouká s nejspíš s tlakové nádobky,s cela jistě op. Bazar výčepní techniky.

V této sekci se nachází časově omezené nabídky na odkup použitých výčepních zařízení , příslušenství, nůžkových stanů atp. Všechna zde inzerovaná výčepní zařízení provozovala naše půjčovna výčepních zařízení - to je zárukou kvality a. Má to chladící kompresor, chlazení od 2-stupňů, nastavitelných programů, led displej, tlakový systém s co kartuší, indikátor hladiny množství. Už nevyužijí plně funkční vhodné na domácí i velké akce jako koncerty , zábavy atd. Výčepní zařízení je prodáváno se zárukou měs. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady.


BAZAR - výčepní technika Všechna námi prodávaná zařízení jsou plně funkční a ve většině případů málo používaná. Kontaktní výčepní zařízení je kompletní řada profesionálních stolových výčepní zařízení , které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva. Zboží lze vyzvednout v Praze, Kolíně a ne. Stojany LINDR NAKED s sebou nesou několik revolučních myšlenek a kroků.


První z nich je proříznutí šedi trhu zaplaveného stojany typu „kobra“. Právě stojany LINDR NAKE které se pohybují v cenové relaci podobné „kobrám“, oproti nim poskytnou luxusní design, kvalitní zpracování i materiály. Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu. Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky. V našem sortimentu naleznete výčepní zařízení Pygmy komplety : s bajonetem, plochý nebo komplet Kontakt bez narážečů.


Klasické výčepní zařízení , Pivní chlazení.

V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Ruksaky jsou vyráběny ručně s přihlédnutím na vysokou kvalitu a vlastnosti použitých materiálů. Prodám mobilní výčepní zařízení. Samotné pivo je čepováno ze samostatného zásobníku vloženého do izolovaného obalu ruksaku, který zaručí uchování stejné teploty nápoje po dobu až hodin. Využijte možnost návštěvy a prohlídky zařízení v našem gastro bazaru včetně jeho rezervace.


Na veškerá repasovaná zařízení poskytujeme odpovídající materiálovou záruku, na vybraná zařízení poskytujeme plnou záruku rok. Pokud máte zájem, aby naše společnost vykoupila Vaše použitá zařízení , zavolejte nám. Pivo s chutí sušených chmelových hlávek žateckého poloraného červeňáku a sytou barvou s temně zlatými odlesky.


Pivo Bakalář za studena chmelený je světlý ležák vyrobený klasickou technologií z kvalitních českých surovin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky