pondělí 9. března 2020

Litinový rošt do grilu

Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů. Základním stavebním kamenem každého grilu je samozřejmě grilovací rošt , protože na něm se odehrává ta nejpodstatnější část grilování.


Umožňuje spodní přisávání vzduchu,což podporuje hoření. Je vyroben v České republice.

Půlkruhový litinový rošt je výrobcem dodáván pouze do keramických grilů Big Green EGG Large a Big Green EGG XLarge. Do menšího typu grilu bohužel jej umístit nelze. Do grilu Big Green Egg jej umístíme pomocí nerezového koše pro convEGGtor Big Green Egg. Litinový rošt ze systému Tepro MULTI- ROŠT.


Vyberte si ten nejvhodnější rošt do Vašeho topidla. Ať už se jedná o obdélníkový, kulatý, čtvercový, hladký čí profilovaný rošt anebo o litinový rošt v podobě vaničky, objednaný rošt Vám rádi zašleme dopravní službou přímo domů. Naše litinové rošty jsou vyrobeny z kvalitní české litiny litinový rošt do grilů má hodně mřížek na lepší přívod vzduchu a hoření dřeva.


Představujeme vám speciální litinový rošt pro grily Spirit 3s vyjímatelným středem, které jsou tím pravým pro každého, kdo si potrpí na komfortním a variabilním grilování.

Tento kvalitní rošt se dá použít do všech topenišť kamen, krbů a grilů. V naší velice široké a různorodé nabídce produktů naleznete opravdu všechno co byste potřebovali. Celou nabídku velikostí daných roštu naleznete na této webové stránce. Kromě tálů vám můžeme nabídnout také litinové nádobí.


Například tradiční wok pánev pro přípravu asijských jídel, litinový hrnec na dušení a omáčky, nebo litinový odkládací rošt či mřížka na steaky. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Höfats Cone HEALTH GRID není jen další litinový rošt na gril.


Health Grid byl speciálně navržen jako nejlepší litinový rošt na gril s ohledem na zdravé grilování. Health Grid je dvoudílný, extrémně masivní litinový rošt na gril s drážkou proti stékání tuku. Pokud grilujete hodně, nebo máte.


LITINOVÝ ROŠT DO BETONOVÝCH ZAHRADNÍCH KRBŮ, ZAHRADNÍCH GRILŮ. Rošt Vám vyrobíme na míru. Součástí krbu a grilu může být i rošt z kvalitní litiny a místo pro odkládání paliva. Postavíme krb nebo gril podle vašeho přání, při zachování nutných technologických náležitostí.


Studené syrové maso při kontaktu s rozpálenou litinou takzvaně odskočí a nepřilepí se. Děje se tak hlavně kvůli tomu, že na dobře vodivé masivní litině pod masem nezůstanou chladnější místa.

Tento mírný odklon od uváděných rozměrů je u kamnářské litiny běžnou praxí. Různé typy a rozměry roštů do grilů a krbů. U-profily příček omezují odkapávání oleje z masa do ohně a odvádějí ho pryč.


Grilovací rošty značek jako Activa, Cadac, Campingaz. Využijete ho nejen na grilu , ale také v elektrické troubě. Vyměnitelný střed totiž můžete nahradit různými komponenty, na kterých budete moct vařit jídla, která by klasická grilovací mřížka těžko zvládala.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky