pátek 20. března 2020

Tácek pod prstýnky

Tácek pod prstýnky

Mějte na svatbě vyladěný každý detail. Na čem přinést svatební prstýnky ? Buďte originální a půjčte si svatební polštářky pod prstýnky. Polštářky pod prstýnky pomohou zpečetit váš manželský slib a jsou krásným doplňkem Vaší svatby. Polštářek na prstýnky je nezbytným doplňkem svatebního dne. V této kategorii najdete polštářky na prstýnky v různých barvách a stylech a tak si můžete pohodlně vybrat takový, který bude ladit s kyticí nebo barvou celé svatby.


Tácek pod prstýnky

Některé nevěsty si přejí namísto polštářku pod prstýnky moderní krabičku na prstýnky. Podobně působivá je také podložka pod prstýnky , která vypadá určitě zajímavěji než klasický kovový tácek. Také ona je podobně jako v případě podnosu (někdy se tyto dva pojmy překrývají) většinou dřevěná a může na ní být gravírovaný text dle vlastního přání. Svatební polštářky pod prstýnky jsou dnes velmi oblíbeny.


Jemný porcelánový tácek ve tvaru srdíčka s podsypovou drtí a růží pod snubní prstýnky včetně dvou zdobných špendlíků. Velikost tácku je cca 15cm. Dodáváno včetně barevné dr. Zrcadlový proces leštění, dobrý lesk a snadné čištění.


Sezen í – používáme židle, nebo balíky slámy (potahy v barvách: bílá, růžová, modrá, hnědá) Na stoly. Můžete je zakrýt celé ubrusy (bílé ks), ne. Luxusní bílý saténový polštářek pod snubní prstýnky s velmi jednoduchou a něžnou dekorací v podobě stuhy a brože. Rozměry polštářku 20xcm.


Ve stejném stylu máme i skleničky k přípitku a svatební knihu hostů. Ale všechny tyhle vymoženosti pod prstýnky se mi vůbec nelíbí. Takže co mi budeme mít pod prstýnky ? Ani nevím, prostě to co mají v kostele, tácek , talířek? Stejně skoro nikdo na to ani neuvidí, tak toto moc neřeším.


Fotky snubních prstýnků nesmí ve svatebním fotoalbu chybět. Tácek na prstýnky -Kruh jména. Do poznámky v objednávce, prosím, uveďte požadovaná jména a datum svatby. Poznámku v objednávce naleznete u bodu číslo „Informace o vás“, přímo pod fakturační. Sada skleniček-Jméno s datem a srdcem.


Poděkování-Děkuji za syna -dceru. Zápich-Láska je sladká 1. Zdobená vázička - Květy. Karafa- Růže s holubičkou. Hledáte i jiné doplňky pro Váš velký den? Dřevěný tácek na snubní prstýnky z překližky, který je vhodný na Váš svatební den.


Nahlédněte do naší záložky Na Svatbu kde naleznete spoustu dalších deko. Modrý polštářek pod prstýnky s jutovou mašličkou zdarma pro všechny objednávky. Pokud o polštářek máte zájem napište POLŠTÁŘEK do poznámky k objednávce a my Vám ho přibalíme.


Platí do rozdání zásob. Saténový jemně bílý polštářek pod snubní prstýnky s jemnou šifonovou stuhou v bílé barvě na kraji dozdobený výrazným květem orchideje a korálky v barvě pink. Zasíláme včetně ks špendlíčku pro uchycení prstýnku a stuhy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky