pondělí 30. března 2020

Šálky a podšálky na kávu

Každý z nás miluje tie chvíle, keď si môže konečne oddýchnuť. Aj keď je to iba na moment, tešíte sa na ne. Do ruky si zoberiete svoju kávičku, napijete sa a prestanete vnímať svet okolo seba. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.

Případně vyberte stylové a ekologické hrnky na kávu. Pokud jste zastánci klasických keramických šálků s podšálkem, určitě si vyberete z několik barev, ve kterých designové keramické šálky na espresso nabízíme. Najdete u nás i šálky s větším objemem, které se perfektně hodí pro servírování oblíbeného cappuccina. Sada šálků na kávu , ks, Gaga V. Možností je spousta a je jen na Vás pro jaký materiál, vzor či typ se rozhodnete.


Thun Zdena 1ml, priemer podšálky cm. Objem je uvedený po okraj šálky. Uložiť na porovnanie € Gastrozone.


Sú považované za vzor, podľa ktorého sa vyrábajú všetky ostatné espresso šálky.

Táto úchvatná šálka, ktorá prerazila v kávovom svete, bola vynálezom Jeffa Kennedyho – krstného otca espressa na Novom Zélande. Vychutnajte si svoj obľúbený nápoj v našich šálkach a hrnčekoch. V našej ponuke máme súpravy hrnčekov v rôznych farbách a štýloch či samostatné šálky s tanierikmi, ktoré môžete sami kombinovať.


Nájdite si svojho nového obľúbenca! Sada porcelánových šálků na espresso s podšálky. DeLonghi DLSC3z bílého porcelánu s kulatým dnem pro zachování cremy. Lze umývat v myčce nádobí a používat v mikrovlnné troubě.


Praví kávoví nadšenci nedajú na kvalitné šálky s podšálkami dopustiť. Nájdete ich všade tam, kde sa pitie kávy berie vážne. Zvyčajne sa rozpoznávajú druhy šálok na kávu : na espresso a cappuccino. V kategorii Šálky s podšálky jsme si pro vás připravili výběr nejlepšího zboží za skvělé ceny.


Hrníček na kávu ks Blomus MIO - tmavě zelený. Bílý porcelánový šálek s podšálkem. Dárková kazeta obsahuje šest hrnků. U těchto šálků je radost pít. Nabízíme šálky s podšálky čajové, šálky s podšálky kávové, šálek na espresso, větší šálek na cappuccino, šálek s konvičkou a mnoho dalšího v čistě bílém i zdobeném provedení.


Pokud není hrnek na kávu či hrnek na čaj zdobený ryzími kovy, je vhodný do myčky i mikrovlnné trouby. PORCELÁNOVÉ ŠÁLKY NA KÁVU A ČAJ.

Porcelánové šálky s podšálky pro reklamní účely. Celková cena se odvíjí od požadovaného nákladu a zvolené technologie dekorace. Pro přesnou kalkulaci na počet a firemní brand nás kontaktujte!


Z nášho sortimentu sme si obľúbili najmä sklenené šálky a poháre na kávu od japonského majstra sklárskeho umenia firmy Hario. Vďaka silnejšiemu sklu navyše nehrozí popálenie. Ak ste zástancami klasických keramických šálok, určite si vyberiete z niekoľko farieb, v ktorých keramické šálky na espresso ponúkame.


V kategorii Sklenice, šálky a kelímky jsme si pro vás připravili výběr nejlepšího zboží za skvělé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky