čtvrtek 26. března 2020

Vešiakové steny decodom

Poskytnutím mojej mailovej adresy súhlasím so zasielaním informácii o novinkách produktoch prostredníctvom newsletteru. Predám veľmi zachovalú vešiakovú stenu so skrinkami ( veľmi veľa úložného priestoru ) na chodbu. V našej ponuke máme skrine do chodby s vešiakmi, poličkami, predsieňové steny z masívu, chodbové zrkadlové steny v rôznych dekoroch. Ponúkame lacný nábytok, ale aj luxusný z dreva. Zariaďte si predsieň, chodbu alebo vstupnú halu na FAVI.


A preto Vám ponúkame vešiakové steny , ktorými môžete zariadiť byt či dom.

Nábytok do predsiene môže byť ladený v klasickom aj modernom dizajne. Moderné predsiene alebo vešiakové steny majú vysoký lesk a jednoduchý dizajn. Vyberte si zo širokého sortimentu predsieňového nábytku. Vešiakové steny a vešiaky za najlepšie ceny!


Je to to prvé, čo každá prichádzajúca návšteva vidí. Preto je dôležité, aby bol predsieňový nábytok nielen pekný na pohľa ale zároveň praktický a splnil tak svoj každodenný. Sú veľmi praktické a tak by nemali chýbať v žiadnej predsieni. V našej ponuke nájdete moderné zostavy s pútavým dizajnom a osvetlením, ktoré očaria aj v noci, ako aj klasické drevené obývacie steny , ktoré skôr zapadnú do tradičnejšej viacgeneračnej obývačky.


Mnohé z našich obývacích stien majú dopravu zadarmo a preto neváhajte, poraďte sa s rodinou a objednajte si vašu novú.

Decodom , vada na skrini od výroby, bežné opotrebenie, súrne predám 75e, dôvod:sťahovanie. Vešiak a botnik z jysk, meneny vešiak na. Každá vstupná miestnosť či chodba si nevyhnutne žiada botník, zrkadlo a vešiakovú stenu alebo vešiak. Posledné zmienené sú navyše dostupné v rôznych variantoch.


V ponuke nájdete stojanové vešiaky, vešiakové steny alebo samostatné vešiaky na stenu. K dispozícii sú v rozmanitých tvaroch. Je príjemné, keď vás po príchode domov privíta pekne uprataná chodba, kde je dosť úložného miesta na topánky a kabáty. Praktické vešiaky a steny do chodby môžete doplniť štýlovými lavicami, ktoré pri obúvaní určite oceníte.


Prezrite si Vešiaky a vešiakové steny na stránkach mojnabytok. Na výber máte vždy ako z veľkých, tak z malých zostáv. Okrem toho cez ňu prechádzate pri odchode z domu aj pri príchode domov. Predsieň je miesto, ktoré návštevy vidia ako prvé. V oddelení obývacie steny , nájdete veľa zaujímavých ponúk, ktoré dominujú na trhu po mnoho rokov.


V každom komplete nájdete prvky, ktoré tvoria ucelený a jednotný systém nábytku. Dvierka vyrobené vo vysokom lesku sa perfektne hodia do každého interiéru. Tie najzákladnejšie tvorí v podstate len pár kovových vešiakov upevnených napríklad na drevenom podklade, no pokiaľ vám to priestor dovolí, vyberať si môžete aj vešiakové steny so zrkadlom a šatníkovou skriňou v jednom.


Aby aj v paneláku neukrajovala z malého priestoru? V tom prípade je ideálne zariadiť ju vešiakmi, komodou, či skrinkou na mieru.

Aj so zariaďovaním predsiení máme 14-ročné skúsenosti. Obývacie steny v štýle provence sú väčšinou sektorové, objednáte si len tie prvky, ktoré potrebujete. Obchod má krátku dodaciu lehotu.


Spokojnosť aj s dopravou a kvalitou dopravy. Len jediná chybička sa stala, že zabudli dodať diel. Dúfam, že sa všetko dobre vyrieši.


Moderná predsieň pôsobí sviežim a mladistvým dojmom vďaka betónovému. Predávame nábytok do predsiene, skrinky do predsiene, vešiaky, sedenie do predsiene, zrkadlá do predsiene, komody do predsiene, botníky, lavice a taburetky do predsiene. Najmodernejšie konferenčné stolíky do Vašich obývačiek v kombinácii skla, kovu, chrómu či dreva.


Moderné zostavy do predsiene a šatne na predaj za super cenu kúpite online v eshope Mobelix.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky