pondělí 16. března 2020

Plastové kufry levně

PLASTOVÉ CESTOVNÍ KUFRY - kufry se skořepinou. Plastové kufry jsou vhodným a bepečným místem pro vaše věci. Materiály jsou nepromokavé, na druhou stranu jsou fixní svými rozměry, i když v poslední době se i zde začíná rozšiřovat nabídka kufrů s expandérem, tedy postranním zipem pro zvětšení objemu. Celkový přehled plastových kufrů od malých palubních, středních až po velké rodinné. Spolehlivé kufry na dvou kolečkách nebo čím dál více oblíbené kufry na čtyřech kolečkách pro pohodlnou manipulaci.


Kufry mají uzavření na dvoucestný zip nebo zámky, výsuvné madlo, vnitřní podšívku. Kufry jsou vyráběny z kvalitních a pevných materiálů, tak, aby uspokojili všechna Vaše přání a požadavky. Ale pořiďte si zavazadla podle Vašich potřeb a množství věcí.


Pojďte si vybrat nevšední barvu nebo vzor a vystupte z šedi klasických plastových cestovních kufrů. Hitem jsou barevné kufry se smajlíky, motýly nebo tečkami. Sady cestovních kufrů za nízké ceny z kvalitních materiálů, např. Cestovní kufr - kufry na kolečkách - LEVNĚ. ABS materiál u plastových kufrů Vám zaručí maximální odolnost.


Plastové kufry levně

Sady kufrů se vždy dají uložit do sebe. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Kufry. Samsonite, Roncato, American Tourister a dalších.


Vše Pro Chopper a Cruiser To máte. Padáky přední i zadní, Opěrky, Nosiče, Přídavná světla, Kufry , Brašny, Rolky, Plexiskla, Řidítka, Doplňky chrom i kůže. Nová kolekce cestovních kufrů GLADIATOR OPERA. Lehké plastové kufry z materiálu ABS na zdvojených kolečkách, která jsou dostupná v pěti barevných variantách.


Kufry střední velikosti balené po jednom kuse. Nabízíme různé barvy a barevné motivy. Látkové kufry jsou ideální na pracovní a služební cesty. Pohodlné kufry se dvěma kolečky Vám zaručí snadnou manipulaci a klasický vzhled dodá eleganci i styl.


Potom si oblíbíte tuto tašku od značky GENTLEMAN FARMER. Kableky, peněženky, kufry a batohy za skvělé ceny zde čekají jen na Vás! Srovnejte ceny, akce a slevy, vyhledejte možnost poštovného zdarma a najděte tu nejlepší nabídku - vše na jednom místě! Skříňka je vybavená odolnými kovovými západkami, pohodlným držákem a gumovými kolečky, která usnadňují dopravu na různých typech povrchů. Vážení zákazníci, v souvislosti s COVID-náš e-shop funguje bez omezení.


Plastové kufry levně

Z bezpečnostních důvodů ovšem doporučujeme provádět platby předem za vaše objednávky a minimalizovali tak kontakt s kurýrem při předávání zboží. A co takhle skořepinové cestovní kufry ? Pokud už teď víte, že budete na vašich cestách muset kufr přemisťovat nebo přenášet, a hlavně – že by se mohl cestou více ušpinit, protože plánujete “divočejší cestování” zvolte na takové cesty ideálně právě skořepinový kufr na kolečkách. Tyto plastové kufry naleznou uplatnění tam, kde je třeba ochránit či přepravovat nářadí nebo přístroje, u kterých není vyžadována tak dokonalá ochrana, jakou poskytnou kufry vodotěsné.


Kufříky jsou vyrobeny z polypropylenu, který svými vlastnostmi plně vyhovuje požadavkům pro daný účel. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tato nabízí elegantní design s hnědými d. Sporťáci tuhle kategorii docení možná nejvíce. Těžko budou vozit svou sportovní výstroj v naleštěných růžových kufřících.


Prostorné cestovní tašky na kolečkách umožní uložit i těžkou výstoroj sportovce a když se něco nevejde jde to občas i silou a díky pevným kolečkům se s taškou můžete pohyhovat na nerovném povrchu. Extra lehké plastové kufry na kolečkách, vysouvací trolejí, číslicovým kodovým zamykáním s TSA systémem kolekce Carlton SONAR cm. Zavazadla vyrobená z polykarbonátu vytváří další řadu kufrů s důrazem na nízkou hmotnost a zároveň dopřávají velmi atraktivní vlnitý vzhled. Různé typy cestovních kufrů s kolečky - vysoká kvalita a nízká cena - PŘÍMÝ DOVOZ.


V různých provedeních a barvách. Náhradní díly ke kufrům v prodeji. Doprava zdarma při, Obchod- Kufry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky