čtvrtek 12. března 2020

Misky pro psy se jménem

Vyvýšené misky pro psy 2x75l Vyvýšené misky pro psy s dvěma nerezovými miskami o objemu litru. Seřízení výšky misek se provádí ruční šroubovou růžicí na kruhových držácích misek. Psí bar je nastavitelný až do výšky 27cm. Správná výška nastavení misek napomáhá správnému drženi těla při krmení.


Na zobrazenou misku můžeme aplikovat jméno vašeho pejska nebo váš vlastní text. Nerezová leštěná miska, která je vložená do lesklého pevného melaminového pouzdra.

Pouzdro má zapuštěný otvor pro pohodlené sejmutí ze země. Protiskluz na spodní straně misky. Dostupnost: K odeslání do 2-dnů.


Potřebujete-li položku dodat do určitého data, napište nám to prosím do poznámky v objednávce, pokusíme se vyhovět vašemu přání. Misky pro psy se jménem jsou ideální v případě, kdy se sejde více pejskařů. Ne všichni totiž své psy krmí stejně, proto je vhodné misky rozlišovat. Můžete si zvolit buď již dostupná jména, nebo si nechat vyrobit originální potisk.


Pro obří plemena pak volíme misky nad l. Pro pejsky, kteří se krmí rychle, jsou vhodné těžší keramické misky nebo misky s nepravidelným tvarem dna, který krmení zpomaluje.

Pro velké psy jsou vhodné vyšší bary a stojany na misky , kdy se ke krmení nemusí příliš ohýbat. Plastové misky pro psy. Tento problém řeší misky pro psa na stojánku.


Ručně malovaná porcelánová miska pro vašeho psího miláčka. Děkujeme, že jste navštívili Friendog. Najdete zde převážně ruční práce pro Vaše čtyřnohé miláčky - obojky se jménem , obojky nylonové, vodítka obyčejná, lanová vodítka, přepínací vodítka, postroje pro psy , známky pro pejsky, oblečky pro psy , výživu FitDog a spoustu dalšího. Psí obojek se jménem pro malé, střední a velké psy včetně vyrytí jména a telefonu.


Vybírat bychom měli podle různých kritérií. Miska pro psy představuje místo s celodenní zásobou jídla a vody. Při jídle by se měl pejsek cítit hlavně dobře a ničím neomezován. Pokud si nevíte rady jak elegantně ukládat pamlsky, tak u nás najdete elegantní dózy, které jsou nejen praktické, ale i designovou ozdobou vašeho interiéru. Pokud jste hravé povahy, tak jistě oceníte misku pro psy CloudKřída, která má na povrchu plochu, kterou můžete popsat textem, například jménem mazlíčka.


Miska má být snadno udržovatelná, manipulovatelná, dostatečně veliká pro daného pejska. Obojky, vodítka a postroje se jménem pejska a možností vyšití telefonního čísla - to je náš hlavní sortiment. Dále nabízíme širokou škálu výrobků pro pejsky a jejich páníčky: pelíšky, polštáře a deky pro psy , pamlskovníky, ručníky a osušky s výšivkou, nebo klíčenky, deky, trička nebo kšiltovky.


Miska na krmivo ani na vodu nesmí chybět žádnému pejskovi. Vybírejte z nepřeberných rozměrů a kvalitních materiálů jako plast, keramika, kov, nerez či beton. Jednobarevné i pestře vzorované.


Obojky pro psa se jménem nebo telefonním číslem vyraženým do kůže, mají další, luxusní rozměr.

Je možné si vybrat z různých typů obojků, materiálů a barev, od nejlevnějších podšitých filcem, přes střední kategorii až po ty špičkové, z maštěné kůže. Keramické misky pro Vaše pejsky najdete v našem e-shopu anebo v kamenné prodejně v Rájci - Jestřebí nedaleko města Brno, Boskovice a Blansko. Granule pro psy , konzervy, pamlsky a další.


Cestovní miska pro pejska. Za karabinu je připnete k batohu či vodítku. Dvouvrstvé složení misky zajistí, že neproteče. Misku vybírejte z mnoha pastelových barev a zvolte také text, jaký se Vám. Do misky dejte vodu či granule.


Malé i velké, nerezové i keramické, jednoduché i automatické misky pro psy všech plemen a velikostí. VYVÝŠENÉ MISKY PRO PSY 2x75l. Souhlasím se zpracováním osobních údajů.


Odolná známka pro psa ve tvaru srdíčka s možností oboustranného gravírování identifikačních údajů. Tyto Eloxované známky pro psy se vyznačují relativně malými rozměry a velmi nízkou hmotností, jsou tak vhodné i pro malé psy. Text pro rytí známky a další parametry zvolte níže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky