úterý 24. března 2020

Mikrovlnná trouba s otočným grilem

Vestavná mikrovlnná trouba s dotykovým ovládáním, grilem a horkovzdušným pečením nabídne osm automatických programů, rozmrazování, rychlý ohřev a vaření ve více krocích. Popis: Výkoná trouba s grilem a horkovzd. Líbivý design v červeném barevném provedení je doplněn o digitální displej a ovládací panel s otočným voličem. Mikrovlnná trouba CANDY CMXG DR. Volně stojící mikrovlnná trouba s grilem , celkovým objemem l, dotykovým ovládáním a přehledným displejem.


Ovládání je elektronické, snadno a přesně tak nastavíte všechny parametry.

Pro přípravu můžete použít mikrovlny, gril, nebo kombinaci. Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kompaktní a výkonná mikrovlnná trouba s grilem a horkým vzduchem. Vnitřní prostory kompletně z leštěného nerezu.

Plně digitální a jednoduché ovládání kombinované s otočným. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Electrolux KMFD264TEX je vybavena automatickými programy vaření a rozmrazování podle váhy. Po ukončení přípravy se dvířka odblokují až ve chvíli, kdy je otočný talíř ve výchozí pozici. Průměr otočného talíře 2mm. Podobné fráze na Sleviste.


Tato mikrovlnka je opatřena systémem FLAT, který umožňuje rovnoměrné vaření mikrovlnami, které vycházejí z vlnovodů umístěných pod keramickou deskou. Takový model vám zajistí dokonalou a snadnou přípravu vašich oblíbených jídel, které budou udělané mávnutím ruky. Na svoje grilované jídlo už nebudete muset dlouho čekat, protože mikrovlnná trouba s grilem je vmžiku nahřátá a připravená k akci. Nejenže vám zvládne zachránit grilovací párty když venku prší, ale. Automatické pečení - otočným knoflíkem vyberete režim Auto.


Následně je třeba zvolit buďto hmotnost pokrmu, nebo délku pečení a vybrat jeden ze dvou. Všestranná mikrovlnná trouba s grilem. Trouba s grilem Elektrická pečící trouba s grilem v elegantním bílém provedení.


Pro větší bezpečnost jsou dvojitá bezpečnostní dvířka s bezpečnostním skle. I v mikrovlnce llze grilovat, když koupíte ten správný model. Tady najdete všechny, které máme.

Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši d ůvěru a za nákup mikrovlnné trouby s grilem. Tento návod k obsluze je sou částí výrobku. Jestliže výrobek p ředáte jiným osobám, dbejte na to. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Odeslat dotaz na produkt.


Navíc si můžete zadat program vlastní. Digitální ovládání v kombinaci s otočným knoflíkem je jednoduché na manipulaci. Tento výrobek má nepatrně poškozenou přepravní krabici, 1 stav, nový, nepoužitý, záruka zůstává, proto ta cena ! Pouze 1ks za tuto cenu !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky