středa 18. března 2020

Propan butan lahev 5 kg

Láhev na propan - butan kg - prázdný obal bez náplně. Zakoupenou láhev je možno naplnit přímo v plynárně, nebo v plnírnách plynu ve svém okolí. LÁHEV PROPAN BUTAN a PROPAN Základní typ láhve, určený pro široké použití v domácnosti, pohostinství i průmyslu. Připojuje se gumovou tlakovou hadicí na spotřebič přes regulátor tlaku.


Modrá bomba při garantované náplni kg zaujme především svými rozměry a váhou. Snadno se přenáší, lehce se s ní manipuluje, nezabírá mnoho místa při skladování a přepravě.

KG láhev ( propan - butan ) - 31-Kč Tato nová plynová láhev je ideální pro domácí, zahradní grily, vejde se do grilu lépe, není těžká, dobře se s ní manipuluje. Prodám fukar horkého vzduchu turbo master kw,ventilátor fukaru je na 2V,k tomu PLNÁ VELKÁ LAHEV kg propan butan , x použité,cena celkem za komplet 4. Je to zmenšená 10Kg láhev. Naplní nebo vymění ji kdeko. Skladem 90Kč bez DPH. Mimo jiné v prodejní síti čerpacích stanic Benzina, Shell a Čepro.


Zaslání PB láhve není možné, pouze osobní odběr. Vejde se do většiny zahradních grilů a díky svým rozměrům a hmotnosti ani nebudete vědět, že ji máte.

Připojovací sada je totožná jako u desetikilogramových lahví a není nutno nic dokupovat. Dům a zahrada - Lahev propan bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Tento produkt lze zakoupit výhradně s plynovou lahví Kralupol kg. Náplň samostatně není možné dodat ! V případě nákupu je tedy bezpodmínečně nutné zakoupit ke každé náplni lahev (kolik náplní tolik lahví).


Lahev Kralupol kg (zálohovaný obal) najdete na tomto odkazu. VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH FIRMY ALMI PRAHA, prodejny železářství v Praze - Horních Počernicích. V naší prodejně nabízíme široký sortiment zboží od klasického železářství přes domácí potřeby, barvy laky, nářadí, kamna, štafle, žebříky, pletivo a mnoho dalšího.


Láhve, propan - butan l. Inzerát byl odebran z oblíbených. Propan - butan lahev 2kg. Certifikovaná, bezpečná, znovu plnitelná, nebrendovaná.


Primagas je nejvhodnější velikost pro grilování. Je menší a lehčí, než kg láhev, umožňuje tak snadnou manipulaci i ženám.

Láhev se díky své velikosti zároveň vejde do většiny grilů. Obsahuje dostatečné množství plynu, aby vydržela celou grilovací sezónu. Jsou připojeny pomocí ventilu a hadice k propan butanové láhvi kg. Balík obsahuje kg plynu a aj zábezpeku za plynovú fľašu.


Zábezpeka Vám bude v plnej výške vrátená v prípade, že vrátite plynovú fľašu na našom odbernom mieste. Spoločnosť PROBUGAS patrí medzi najväčších dodávateľov propánu a propán-butánu na slovenskom trhu s dlhoročnou tradíciou. Svojou profesionalitou a inovatívnym prístupom zaručuje kvalitné a rýchle dodávky plynu v rámci celého Slovenska.


Za tuto dobu si naše společnost vybudovala stabilní pozici a to především díky svému vynikajícímu servisu a vysoké kvalitě dodávaných zkapalněných ropných plynů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky