úterý 31. března 2020

Výrobní štítek auta

Výrobní štítky – vyberte si z našeho katalogu štítků dle typu nebo značky. Pokud nenajdete požadovaný štítek , nebo potřebujete poradit, vyplňte formulář Objednat výrobní štítek. Zákaznický štítek opět není nijak normován a povinné není dokonce ani jeho použití.


VÝROBNÍ ŠTÍTKY Všechny produkty jsou zakázková výroba. Náhledy jsou podklady pro výrobu.

Náklady na dopravu: 16- Kč. Ceny a termíny dodání (do pracovních dnů) jsou platné pouze při objednávce přes e-shop. Rozměr štítku je 1x 7x mm. Skoro kompletní motor ze skody 1rok ,vyndan z auta které normálně jezdilo,takže motor byl ještě před pár měsíci normálně v chodu bez žádných problémů. Najeto 66tis KM K motoru mám výrobní štítek z kastle i plech s číslem u chladiče,repasovany alternator a nějaké dily.


VIN když jsem byl i na technické kvůli přepsání chtěl ten štítek podle velkého techničáků tam to číslo je. Hliníkovej štítek na kterym je to číslo.

Záleží na konkrétní karoserii, výbavě, roku výroby. Vše je zakódované pod písmeny. Vzhledem k množství možných modifikací, těžko někdo bude mít stejný výrobní štítek jako ty, nehledě k tomu, že se vždy bude lišit znaky VIN. Av Mladé Boleslavi, znak označuje závod Atamtéž, znak označuje továrnu v Kvasinách, znak výrobní závod Vrchlabí, znak X označuje továrnu v polské Poznani.


Kdyby někdo sháněl výrobní , nebo typové (typový) štítky ( štítek - pro lepší vyhledávání) na auta , motorky tak dokážu sehnat. Ke sledování musíte být přihlášen. Prodám na ŠKODA 110R výrobní štítek na první model a jiný vhodné pro auto na veteranskou atestaci a doklady na ŠKODA 110R r. Původní majitel na mě vozík odhlásil. Jenže ouha, zjistil sem, po dojezdu domů, že štítek se z oje uklepal, zbyla po něm jen základovka na oji , samozřejmě jsem byl z následné evidenční kontroly vyhozen. Na fotce je vidět místo kde býval výrobní štítek.


Evidenční kontrola vozidel se provádí na stanici technické kontroly (zkráceně STK) a je nutná absolvovat v případě každého přepisu ojetého vozidla do registru motorových vozidel na nového majitele či provozovatele. Před přihlášením provozovaného vozidla do registru silničních vozidel je nutné doložit protokol o evidenční kontrole vozidla. Pokud s používáním cookies souhlasíte, klikněte prosím na tlačítko Ano, souhlasím. Golfa, kontroloval jsem při koupi VIN-ten souhlasil, ale že tam chybí výrobní štítek jsem si nevšiml.


Předchozí majitel měl zřejmě IQ houpacího koně, že přestříkal výrobní štítek.

Každopádně netuším jak mohla být provedena evidenční kontrola při prodeji auta. Pokud ovšem bývalý majitel měl co skrývat, může to být ještě problém. Jde především o kontrolu VIN čísla, čísla motoru, barva vozu, zápis ABS, řazení, výrobní štítek vozu, správná velikost pneumatik a rozměry ráfku, zápis tažného zařízení apod. Kontroluje se také lékárnička s platným datem expirace! Pokud štítek chybí, musí si ho majitel nechat vyrobit a umístit v autě na viditelné místo, aby prošel technickou.


Zákaznický: Identifikace parametrů vozidla důležitých pro zákazníka. VIN, kód barvy, typ motoru a převodovky, apod. Podobné pocity měl snad 2. Společné správy hotelů a ubytovacích podniků v Karlových Varech, který si novou.


Smůla navíc je, že do doby, než je závada odstraněna, získá vlastník auta novou červenou nálepku s platností pouze na dnů. A týká se to většiny chyb – bez další návštěvy STK lze vyřešit pouze poškozený výrobní štítek aut uvedených do provozu před 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky