úterý 31. března 2020

Umyvadlová skříňka 100 cm

PURA umyvadlová skříňka 96x55x45cm, dub starmood - ebz umyvadla PR102. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Skříňka s umyvadlem do koupelny.


Keramické umyvadlo se skříňkou v jednom balení. Přinášíme oblíbený design v nižší cenové hladině v provedení a vybavení.

Vodovodní baterie a sifon není součástí dodávky, vybrat si však můžete dle vašeho vkusu z naší široké nabídky. Uvedené ceny a dostupnost zboží js. Zařizujete koupelnu a sháníte koupelnovou skříňku s umyvadlem? Dojem dotváří kovové pololesklé úchytky umístěné na hraně zásuvek a dvířek. Zásuvky s nosností až kg jsou navíc bez výřezu na sifon a nabízí tak maximum.


Kontakty Podmínky používání Volná pracovní místa Pro média Heureka bloguje Blog HeurekaDevs Pro zákazn. Použití masivního dřeva přímo vybízí k návrhu koupelny ve středomořském duchu. Dodáváme v barvách mořeného smrku a.

Praktická umyvadlová skříňka. Vhodné řešení úložného prostoru. Odolný, snadno udržovatelný povrch. Detail produktu Do obchodu. Nová skříňka pod umyvadlo - u nás si vybere každý!


Nabízíme velký výběr nejoblíbenějších českých výrobců koupelnového nábytku za super ceny - nová skříňka pod umyvadlo z naší nabídky jistě nezrujnuje Váš rozpočet. Kvalitní skříňka pod umyvadlo ( přesněji řečeno skříňka s umyvadlem ) je vyrobená z. Dvě zásuvky poskytují praktický úložný prostor pro všechny potřebné věci. Umyvadlová skříňka v barvě šedý dub je určena pod umyvadlo o rozměru cm.


Koupelnová skříňka s umyvadlem z litého mramoru 1cm. Nábytkové keramické umyvadlo v luxusním SLIM designu o tloušťce hrany pouhých mm. Tempo Kondela Lessy LI 02. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Dostupnost: expedice do hodin od potvrzení.


Stojací umyvadlová skříňka. V nabídce jsou též typy doplňkových skříněk (2x policová a policová s prádelním košem), které jsou ve všech barevných. Skryté pojezdy zásuvek (Hettich Quadro).

Jednoduchost, efektivnost, elegance. To jsou hlavní společné jmenovatele koupelnového nábytku MEREO, který ozdobí každou koupelnu. Závěsná skříňka pod umyvadlo Makala. Díky kombinaci inovací a spolehlivého přístupu,.


Prodám 1x umyvadlová skříňka s umyvadlem a baterií, 1x vysoká skříňka s poličkami a vysouvacími šuplíky (košíky) 1x skříňka se šuplíky, 1x závěsná skříňka se skleněnými poličkami. Na nábytku jsou běžné známky opotřebování, v umyvadle trochu popraskaná glazura na funkčnost nemá vliv, není to skoro v. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Odesláním reakce na tento inzerát poskytujete správci své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení. V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte příslušná práva: (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu či doplnění nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, (iii) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní.


Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Prodám umyvadlovou skříňku včetně umyvadla bez baterie.


Používaná cca roky, nepoškozená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky