úterý 10. března 2020

Vyvýšené misky pro psy

Proč jsou vyvýšené misky pro psy důležité? Vyvýšené misky pro psy jsou velmi důležité pro Vašeho psa. Video ukazuje důležitost vyvýšených misek při stravování psů.


Předchází se tím mimo jiné případným potížím s pohybovým ustrojím psa. Pro více informací navštivte stránku.

Nezapomeňte zvolit vhodnou velikost misky pro vašeho psa. Misky s nízkým krajem se hodí pro malé psy , velcí psi ocení vyvýšené misky na stojánku. Pro psy , kteří mají tendenci jíst příliš rychle, nabízíme speciální misky.


Seřízení výšky misek se provádí ruční šroubovou růžicí na kruhových držácích misek. Psí bar je nastavitelný až do výšky 27cm. Správná výška nastavení misek napomáhá správnému drženi těla při krmení.


VYVÝŠENÉ MISKY PRO PSY 2x75l.

Pro obří plemena pak volíme misky nad l. Pro pejsky, kteří se krmí rychle, jsou vhodné těžší keramické misky nebo misky s nepravidelným tvarem dna, který krmení zpomaluje. Pro velké psy jsou vhodné vyšší bary a stojany na misky , kdy se ke krmení nemusí příliš ohýbat. U zoohit nabízíme širokou škálu mističek, záleží na Vás, jestli dáte přednost materiálu z nerezu, keramiky nebo plastu. Misky pro psy patří k základní výbavě každého čtyřnohého chlupáče. Miska na krmivo ani na vodu nesmí chybět žádnému pejskovi.


Vybírejte z nepřeberných rozměrů a kvalitních materiálů jako plast, keramika, kov, nerez či beton. Jednobarevné i pestře vzorované. KARTER je funkční, nadčasová, elegantní a ekologická miska pro psy.


Design klade maximální důraz na jednoduché používání – žádné šrouby, žádné držáky nebo upevňování a jiná instalace. Pokud si nevíte rady jak elegantně ukládat pamlsky, tak u nás najdete elegantní dózy, které jsou nejen praktické, ale i designovou ozdobou vašeho interiéru. Pokud jste hravé povahy, tak jistě oceníte misku pro psy CloudKřída, která má na povrchu plochu, kterou můžete popsat textem, například jménem mazlíčka. Kdysi se to právě proti torzi doporučovalo, ale dnes je vše jinak.


Pro veliké psy jsou vyvýšené misky velice důležité. Mají vliv na správné přijímaní stravy, na celý pohybový systém Vašeho pejska a lepší trávení potravy. Podívejte se na náš blog , kde jsou popsány všechny přínosy a výhody zvýšených jídelních misek pro Vašeho pejska.

Do keramické misky pro psy můžete dát suché i mokré krmivo nebo vodu. Díky materiálu jsou velmi stabilní a drží na jednom místě, takže si pes může svou pochoutku v klidu vychutnat, aniž by ji musel honit po celém obýváku. Keramické misky mají navíc slušivý design.


Vyšší poloha misky při krmení pomáhá ke správnému držení těla při polykání a snižuje tak riziko zdravotních potíží. Dvojité misky pro psy 2x450ml Dvojité misky pro psy menších a středních plemen o objemu 2x450ml. Do jedné mističky krmivo , do druhé vodu a máte vystaráno.


Bar - jak je tento stojánek nazýván si nastavíte podle výšky Vašeho pejska a tím zajistíte správné držení těla a krku při krmení. Misky se snadno čistí a díky tomu, že jsou keramické misky těžší neposovají se tak snad po podlaze. Navíc misky pro psy za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky