středa 25. března 2020

Tescoma detsky pribor

Dětský příbor s obrázky veselých muzikantů umocní radost dětí při stravování. V čem dětský příbor BAMBINI vyniká? Soupravu s originálními obrázky veselých muzikantů tvoří dětský jídelní nůž, jídelní vidlička, polévková lžíce a čajová lžička.


Odolnost, ergonomický tvar a zdravotní nezávadnost. Určený pre deti od mesiacov. Vyrobený z prvotriedneho plastu, pred prvým použitím výrobok očistite, vhodný do umývačky. Jídelní příbor pro nejmenší děti.


Je lehký, bez ostrých hran a odolný, vynikající pro děti, které se učí samy jíst. Jeho používání je bezpečné, mohou s ním jíst i ty nejmladší samostatně stolující děti. Pro děti je zajímavý barevnými obrázky. Již máme doma příbor s autíčky,k mé nedůvěře, že nebude vhodný do myčky, jsem musela uznat ,že obrázky myčka nesmeje,a vnoučata mají každý svůj obrázek.


Jedálenský príbor na detské stolovanie, vhodné pre deti od rokov. Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky.


Veškeré informace o produktu. Skladom Tescoma Baby detský príbor Slony. Kúpiť Doprava zadarmo nad € Široký výber tovaru ( tovaru skladom) 3výdajných miest na Slovensku Kvalitný zákaznícky servis Záruka vrátenia peňazí.


TESCOMA dětský příbor BAMBINI, víly, ks. PETIT JOUR PARIS Petit Jour Paris Dans La Foret Clear tumbler. Detský príbor Tescoma Bambini s motívmi farebných autíčok poteší každého chlapca. Príbor je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a je vhodný do umývačky riadu – veľmi ľahká údržba.


Sada obsahuje vidličku, nôž, polievkovú lyžicu a čajovú lyžičku. Dětský jídelní příbor Tescoma Bambini s motivy barevných autíček potěší každého kluka. Příbor je vyroben z prvotřídní nerezové oceli a je vhodný do myčky nádobí – velmi snadná udržba. Všechny informace o produktu Příbor Tescoma dětský příbor Bambini muzikanti ks, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Tescoma dětský příbor Bambini muzikanti ks.


Tescoma detsky pribor

Príbor je ozdobený veselými motívmi zvieratiek a je vyrobený z prvotriednej nerezovej ocele. Vhodné na umývanie v umývačke riadu – ľahká údržba. Sada potřeb na krmení v krásném designu a výrazných barvách obsahuje vše, co potřebujete při zavádění prvních příkrmů: 2× misku s držadlem a tvarem pro snadné nabírání, 2× širokou lžičku na krmení, 2× nádobku na jídlo s víčkem, netekoucí hrnek s pítkem a plastový rolovací bryndák s korýtkem. Chcete vědět, zda je cena 4Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Používateľské hodnotenie a recenzie na Príbor Tescoma detský príbor BAMBINI autíčka ks. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Všetky informácie o produkte Príbor Tescoma detský príbor Bambini muzikanti ks, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Tescoma detský príbor Bambini muzikanti ks. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vhodné do umývačky. Dodávame vo viacerých farebných variantoch bez možnosti výberu.


Farba: modrá, žltá, zelená, oranžová bez možnosti výberu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky