pondělí 27. února 2017

Pevný líh tablety

Tuhý líh , tablety 2g, česká výroba. Lze jej také použít pro roztápění kamen nebo krbů. Varování: Hořlavá tuhá.


Podpalovače, zápalky a pevný líh (5produktů) Vybírejte si podpalovače, zápalky a pevný líh podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů. Nakupte nejlevněji přes Heureku.

Kyblík chrání tablety před vlhkem a poškozením. Náplň do vařiče pevný líh. Značkový pevný líh ESBIT vás nikdy nezklame a je připraven vždy tak, aby vám poskytnul maximální výkon pro vaše vaření. Balení tablet po 14g. Více než let firma pracuje na stálém zlepšování vlastností suchého lihu.


Suchý líh dnes nalézá široké uplatnění v mnoha oblastech - táboření, turistika nebo horolezectví, ale také jako nedílná součást „balíčku poslední záchrany“ ozbrojených sil a humanitárních organizací na celém světě. Tento suchý líh a vařič dnes mimo jiné používá mnoho armád NATO.

Prezentace zmenšené verze vařiče na tuhý líh. Zmenšené rozměry šetří místo na úkor dokonalého spalování tuhého lihu. Esbit je světová jednička ve výrobě tuhých paliv (suchého lihu). Pro optimální funkci doporučuji lihové tablety od firmy.


Tablety Esbit jsou baleny do nepromokavého… 3x. Nesmí se ani na palubu ani do odbaveného zavazadla. Ale v odbaveném je větší šance, že si toho nikdo nevšimne.


Ale na místě by měl být ke koupi - nevím, jak v Gruzii, ale v Turecku ebyl problém ho sehnat v jakymkoli většim supermarketu, kde měli potřeby na grilování. Malý, lehký a skladný vařič na pevný líh. Vhodný pro tramping a turistiku. Složí se do malé krabičky. Je to osvědčená dlouholetá stálice, jako za starých časů.


Výhody tohoto typu paliva: je nevýbušné, nezkapalní při hoření, snadno se zapaluje, žádné jiskry, při spalování pevných paliv se uvolňuje teplo, které urychluje proces vaření, nezanechává prakticky žádný popel po spalování - nevypouští kouř - je. ESBIT pevný líh, tablety 12xg mnohostranné použití: k vaření a ohřívání pokrmů a nápojů, pro rozdělávání ohně,v balení je tablet pevného lihu,každá tableta váží g, tablety jsou vodotěsně baleny po třech. Viac ako rokov firma pracuje na stálom zlepšovaní vlastností suchého liehu.

Pevný lieh Esbit x 4g. Hexamethylenetetramine - heterocyklická zlúčenina, získaná z reakcií formaldehydu a amoniaku. Výhody tohoto typu paliva: - je nevýbušné - nezkapalní při hoření - snadno se zapaluje - žádné jiskry - při spalování pevných paliv se uvolňuje teplo, které urychluje proces vaření - nezanechává prakticky žádný popel po spalování - nevypouští kouř - je kompaktní, lehký. Tuba chrání líh před vlhkostí a případným poškozením. Tyto tablety pevného lihu mají mnohostranné využití.


Hodí se k vaření, ohřevu pokrmů a nápojů, rozdělávání grilů, krbů nebo táborových ohňů. Srovnejte si nabídky online shopů, přečtěte si detailní informace o zboží, najděte nejlepší cenu a ušetřete! Líh pevný MIL-COM 8ks tablet.


Mil-Com tuhý líh se vyznačuje dobrým tvarem a díky tomu se dobře hodí do různých vařičů jako skládací typu postýlka, různé dřívkáče, když zrovna není po ruce dřevo nebo není čas na přípravu dřívek a nebo do vařičů, které bývají součástí sady pro bushcraft nebo přežití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky