úterý 7. února 2017

Gerocel kapky

Bylinné bioinformační kapky Gerocel obsahujují zcela unikátní komplex rostlin s velmi širokým spektrem účinků. Ovlivňuje řídící meridián, meridián srd. Withania podporuje duševní a kognitivní činnost, koncentraci a pomáhá od únavy. Lapačo červené a uncaria podporují působí jako. Jsou přípravkem dlouhověkosti s vysokým energetickým působením na buňky a celkovou detoxikaci těla.


E-shop - nakupujte priamo od výrobcu za najlepšie ceny. Pro zesílení účinku doporučujeme kombinovat s produktem Gerocel kapky. Během užívání přípravku zvyšte příjem tekutin. Po týdnech užívání se doporučuje týden pauza.


Balení: kapslí - dávka na 1-měsíce Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do let, těhotné a kojící ženy. Bioinformační bylinné kapky obsahující léčivou bylinu dlouhověkosti. V systému regenerace přecházíme po očištění centrály přípravkem číslo sedm na očistu jednotlivých buněk. DIOCHI GEROCEL - kapky 50ml.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přednáška se bude konat v BEA centru v Olomouci. Diochi Diochi - česká cesta ke zdraví.


Gerocel kapsle jsou bioinformační a detoxikační doplněk stravy podporující normální činnost obranného systému organismu. Obsahuje vysoce aktivní huminové látky, výtažky z rostliny Selaginella deoderleinii a kalifornských dešťovek rodu Eisenia andrei. Chrání DNA buněk před poškozením volnými radikály, eliminují vznik.


Přídatné látky: 2 líh kvasný (± ), voda pitná, fruktóza, směs silic. DALŠÍ PRODUKTY Info o p. Dávkování: Užívejte 3× denně kapek. Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat protože obsahuje pro Vás důležité údaje.


Ponechte si příbalovou. Gerocel kapky je bioinformační posilující doplněk stravy vyrobený z rostlin a éterických olejů, který se rychle vstřebává a navrací tělu svěžest a vitalitu. Harmonizuje především meridián řídící, tří zářičů, žaludku, sleziny, srdce, osrdečníku, tenkého střeva, ledvin, močového měchýře, tlustého střeva.


Bylinné Gerocel kapky , doplněk stravy, harmonizují především meridián řídící, tří zářičů, žaludku, sleziny, srdce, osrdečníku, tenkého střeva, ledvin, močového měchýře, tlustého střeva, plic, jater a žlučníku. Díky tomu si tělo samo přirozenou cestou upravuje problémy, které se pojí k disharmonii v těchto meridiánech a částech těla. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Sagradin je ideálním společníkem na exotické cesty. Kapky uvolňují po dobu týdne výtažek z kozlíku lékařského, který má uklidňující účinky a pomáhá tak zvířeti od strachu, čímž snižuje případné bouřlivé chování. Výhodou je snadná aplikace pouze 1x týdně (balení obsahuje dávky), přípravek je ve formě pipety spot on, která se nakape na zátylek zvířete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky