pondělí 20. února 2017

Umyvadlo se skříňkou bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis: Prodám koupelnovou skříňku s umyvadlem LARA. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů umyvadlo se skříňkou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Skříňku nám někdo ukradl během rekonstrukce bytu ze sklepa, ještě před namontováním.


Prodávám tedy jen porcelánové umyvadlo o rozměrech 80xcm. V nabídce více barevných variant.

Koupelnová sestava je vyrobena z vysoce kvalitní dýhy, dvířka pak z MDF ve vysokém lesku. Na boku skříňky je malý otvor pro odpad hadici od pračky, ale není moc vidět. Hloubka od spodku desky k odpadu cm. Možno i zrcadlo 60xzakoupeno IKEA, cena 1Kč. Nabízím novou, moderní sestavu do koupely provedení BlackWhite.


Vana a umyvadlo se skříňkou , bez baterií. Technické parametry pošlu na vyžádaní. Osobní převzetí nebo dovoz dohodou. Chcete-li mít Vaši koupelnu perfektně sladěnou, prohlédněte si jednotlivé série nábytku řazené dle výrobců. Prodám nové nerozbalené umyvadlo s umyvadlovou skřínkou šířka 60cm.


Všechno je nové a nerozbalené v původním balení. Preferuji osobní předání. Prodám IKEA umývadlo se skříňkou ve velmi dobrém stavu, málo používané. V naší domácí koupelně se nejčastěji rozhodujeme pro montáž skříněk, které doplňují funkci umyvadla.


Skříňky, které jsou přizpůsobené tvaru a velikosti umyvadla, se jmenují skříňky pod umyvadlo.

Malá umyvadla se skříňkou JIKA. Umyvadlo se skříňkou , se zásuvkami Série KARTELL BY LAUFEN. Jsou zejména vhodná do malých prostor, kde skříňka umožňuje využít volný prostor pod keramikou. Umyvadlo nebylo nikdy použité jen bylo vystaveno na vzorkové prodejně.


Když ho dáte vedle umyvadla Meridian-pravé, které také prodávám, tak máte dvojumyvadlo. Umyvadlo a nábytkářské nožičky pod skříňku nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Moderní umyvadlo s baterií a bílou skříňkou. Objednejte si umyvadlo či umývátko on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme umyvadla k odběru na jedné z našich prodejen.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky