pondělí 13. února 2017

Pračka aeg lavamat l75260tlc1

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Myslím, že to byla dobrá koupě. Tato pračka je vhodná pro domácnost, která vyžaduje kvalitní bílou techniku a nechce za každou cenu nejlevnější pračku.


Vybrat si můžete z důmyslně navržených pracích programů a funkcí, které zajistí ochranu pro všechny typy vláken. Je o úspornější než standardní pračky energetické třídy A. Nabízí také systém ProTex Plus, díky němuž můžete bezpečně prát i ty nejjemnější tkaniny a vaše oblečení bude stále vypadat jako nové.

AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran.


Některé informace mohou být. Free Shipping Available. Buy Aeg Lavamat on eBay. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.

Start Making Money Today. Jak uvedla, zkoušela pračku vytáhnout ze zásuvky a znovu připojit. Po rozebrání byl v myčce diagnostikován vadný řídící modul. Ponúka tiež systém ProTex Plus, vďaka ktorému môžete bezpečne prať aj tie najjemnejšie tkaniny a vaše oblečenie bude stále vyzerať ako nové. Spotřebiče Protex Plus nabízí díky velmi šetrnému bubnu Protex, účinné pokročilé technologii praní a systému praní Opti.


Stříbrný ovládací panel v českém jazyce (CZ). BEAUTIFUL PRO VAŠE MYTÍ, ÚSPORU VODY A ELEKTRINY Technologie ProSense určuje každé plnění, aby upravila proces praní. Senzory přizpůsobují čas praní i spotřebu energie a vody individuálně obsahu bubnu. Vaše textilie nejenže vypadají po každém praní jako nová, ale také šetří vodu.


Výrobce poskytuje na motor záruku let. Je velmi tichá a snadno se obsluhuje. Díky velmi šetrnému bubnu. Looking For Aeg Lavamat ? Find great deals on eBay for aeg lavamat and aeg lavamat washing machine. Tato velmi úsporná pračka má celou řadu vlastností té nejvyšší kvality.


LCD displej, dB, ProTex koncept, OptiSense. Vacuum Wars - Dyson 3Eye vs iRobot Roomba 9vs Xiaomi Mi Robot Vacuum - Duration: 10:32. Speciální programy pro ruční praní a vlnu Druhy programů: bavlna, bavlna ekonomický, syntetické.

Pračka AEG Lavamat vypere a ušetří! Navíc pračka při ždímání silně vibruje. Působí to na mě jako bych si koupila starou tatramatku a ne novou tichou pračku.


Myslela jsem si, že neudělám chybu,když půjdu opět do značky AEG , ale jsem naprosto zklamaná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky