pátek 3. února 2017

Štípací sekera husqvarna

Hlava sekery je opatřena specielní nepřilnavou vrstvou pro snížení tření a snadné proniknutí do dřeva. Tvar hlavy je přizpůsoben k použití při štípání velkých špalků. Topůrko je vyztužené polyamidovými vlákny, které zvyšují jeho. Tato těžší štípací sekera je ideální pro štípání větších polen a palivového dříví.


Dlouhá násada násobí vyvinutou sílu.

Na jejím konci je dostatek místa pro uchopení oběma rukama. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Husqvarna Malá štípací sekera. Tato malá štípací sekera je určena pro štípání slabších polen na palivové dříví. Aktuální cena sekery HUSQVARNA naleznete zde.


Těžší štípací sekery mají i kg a více a také topůrko je delší. Velká štípací sekera se středně ostrým zaobleným ostřím, která poskytuje potřebnou hmotnost a sílu k rozdělení větších kusů dřeva bez uvíznutí. Skvělá pro štípání tvrdého.

Nakupte sekery, sapiny, lopatky, lesnická pásma, klíny i barvy pohodlně na jednom místě. This feature is not available right now. Please try again later.


Větší sekery vhodné pro přípravu palivového dřeva. Zvládnou štípání špalků a velkých pařezů. Prvotřídní služby a doprava ZDARMA! Robustní štípací sekera určená pro štípání větších polen.


Fiskars - tyto sekery mají štípací čepel speciálně upravenou pro štípání dřeva. Ostří štípacích seker je užší a hlava je širší ve tvaru klínu. Malá sekera pro přípravu palivového dříví, zahradní práce a trekking 6Kč s DPH.


Vhodná ke štípání polínek a výrobě třísek na podpal. Kalač HUSQVARNA je nejmohutnější a nejtěžší sekera na štípání velkých polen a kulatiny. Má zakalenou zadní plochu, a proto může být používána jako palice nebo společně se štípacími klíny.


Sekery a lesnické nářadí husqvarna. Lesnické nářadí je v případě potřeby neocenitelným pomocníkem. Nabízíme široký sortiment seker a ostatního lesnického nářadí, aby jednoduché věci byly ještě dokonalejší.

Jinak to není ani u štípací sekery HULT. Pod ideální tvarem hlavice se rozskočí kdejaké poleno. Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice. Autorizovaný dealer HUSQVARNA , HONDA, JOHN DEERE.


Sekera s jediným posláním — štípat dříví. K tomu má speciálně tvarovanou hlavu s příčnou hranou, která za minimálního tření proniká do dřeva a trhá špalek na kusy. Již let dodáváme kvalitní náhradní díly spojené s tou nejvyšší kvalitou služeb e-shopu.


Pravidelně rozšiřujeme naše sklady a sortiment našich náhradních dílů, abyste u nás našli opravdu vše, co potřebujete na vaši motorovou pilu, křovinořez, sekačku či jiné zahradní nebo stavební stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky