úterý 28. února 2017

Deratizační stanička

Deratizační stanička

Deratizační staničky jsou určeny k tomu, aby se k aplikovanému jedu nedostal nikdo jiný než škůdce kterého chcete otrávit. V nabídce máme deratizační staničky na potkany a deratizační staničky na myši. V případě, že budete potřebovat poradit, neváhejte a obraťte se na nás.


Základní plastová deratizační stanička vhodná pro umístění… 1Kč. Stanička navržená profesionály pro. Vhodná pro všechny druhy nástrah. Nástraha je hlodavci ve staničkách velmi dobře přijímána.


Bell procecta RTU - myš ks. Tunelová deratizační stanička na krysy a potkany uzamykatelná LD-A. Plastová deratizační stanička na krysy a potkany ve tvaru tuneluStanice je vyrobena z. Jednoduchá plastová deratiza. Uzamykatelná stanička , vhodná do interiéru a exteriéru.


Deratizační stanička

Po spotřebování nástrahy v staničke, je možné novou nástrahu do staničky doplnit. Používejte biocidy bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace na výrobku. Nekopírujte texty ani fotografie. Tento text je chráněn autorským.


Moderní uzamykatelná deratizační stanička z odolného polypropylenu. Dva vchody, umístění nástrahy na hroty nebo zavěšení na tyčinky. Průhledné víko pro snadnou kontrolu. Tvar napodobuje… 5Kč Detail.


Moderní, klíčem uzamykatelná plastová stanička na myši a jiné druhy drobných hlodavců. Odolná proti násilnému otevření, vhodná i pro systém HACCP, zvyšuje a prodlužuje účinnost deratizačních nástrah a chrání je před vlivem prostředí. Tato základní deratizační stanička slouží k umístění jedové nástrahy na myši i potkany. Je vhodná na všechny druhy nástrah.


Doporučujeme použít jed ve formě měkkých gelových polštářků. Kč Nematop - hubení lalokonosců - milionů hlístic Parazitické hlístice proti lalokonoscům na m2. Moderní stanička , vhodná pro použití v HACCP, vyrobená z… 13Kč. Víceúčelová deratizační stanička na potk.


Deratizační stanička

Děkuji, beru na vědomí. Vaše soukromí je důležité: K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookie. Svým unikátním designem zabraňuje tomu, aby se lidské prsty dotýkaly nástrahy přes vstupní otvory. Deratizační přípravek je díky staničkám chráněn před okolními vlivy, dětmi, domacími mazlíčky a pozřením necílovými druhy.


Lepová past v krabičce umožňuje odchyt nepříjemného lezoucího hmyzu především v. Jedná se o kovovou past na myši se vstupem z obou stran. Past je opatřena průhledným víkem pro snadnou kontrolu lapených myší. Past neslouží k usmrcení hlodavců, ale pro jejich odchyt a následné vypuštění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky